8 min abs in fiecare seara!:) plus alergat eu stiu si alimentatia ......intro luna esti nu numai plata dar si patratele! asa am facut euhttp://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY
Http://www.flatbellyprogram.com/ro/be/index.html Trebuie sa incerci site-ul asta. E super tare.
Alergare, incepi cu 500 m (sau mai mult, depinde de conditia ta fizica) si cresti progresiv cu cate 50-100 m la 2-3 zile. Fugi 2 zile la rand apoi faci o zi pauza, pentru refacerea muschilor. Cel mai bine este sa fugi dupa ora 16, cand soarele nu mai bate puternic, dar afara este cald. Pentru a fi si mai eficient, infasoara-ti mijlocul intr-o folie de plastic, peste maieu/tricou, ca sa nu irite. Mentine-te hidratata (apa, ceai, compot slab indulcite).
Si bineinteles, atentie la dieta, nu cartofi prajiti, fast-food, sucuri din comert (in afara de sucurile la storcator, toate contin zahar, adaos de zahar si inca si mai mult zahar).
Meriti funda
la fel am facut si eu si intr-o luna am avut abdomen plat dar patratele nu
cum ai facut patratelele? ca eu de 3 luni nu am neglijat nici o zi si tot nu am patratele
am doar abdomenul plat
cu acele 8 min abs
Pai in primul rand incearca sa nu mananci prostii...mananca sanatos. fara paine patiserie ***... da-mi idul taw si iti dau poze
Criina5 întreabă: