Incearca sa mergi la salon, acolo au fel de fel de solutii care iti va fixa parul sa stea si pentru 5 zile, parerea o poti cere si de la un stylist al salonului, vezi ce este mai de actualitate.Bafta multa si distractie placuta.
Da, cea mai eficienta metoda este sa mergi la salon, dar daca totusi vrei sa te faci in casa, inainte sa-ti pui bigudiuri sa iti aplici putina spuma pe par, si dupa ce ti-ai scos bigudiurile sa aplici mai mult fixativ, sa nu fii zgarcita si la salon folosesc aceleasi metode. bafta!
Eu am parul lins tot timpul.Si daca mil fac ondulat cu ondulatorul in juma de ora mi inapoi stricat.Cand mil pun pe bigfudiuri, imi sta si 3 zile.fi atenta cum imi fac eu.ma spal pe cap seara si apoi inainte sa pun suvita pe bigudiu o ud putin cu bere.Chiar merge si tine foarte mult.Nu uita insa ca a doua zi sa te dai cu fixativ si sigur iti va sta...Succes
Buna! o metoda eficienta este sa ti`l pui pe bigudiuri din acelea cu apa.nu e nevoie nici sa stai foarte mult cu ele .maxim 10-15 min si e de ajuns. apoi aplici fixativ sau daca ai niste solutie care se aplica inainte de placa.eu mereu ma fac asa si sunt multumita.
Buna! o metoda eficienta este sa ti`l pui pe bigudiuri din acelea cu apa..nu e nevoie nici sa stai foarte mult cu ele ..maxim 10-15 min si e de ajuns..apoi aplici fixativ sau daca ai niste solutie care se aplica inainte de placa.eu mereu ma fac asa si sunt multumita.
Eu mi-l fac cu bigudiurileE cam greu singura dar poate sa te ajute mama sau o pritena de a taSi bigudiurile trebuie puse dupa ce te-ai spalat si te-ai uscat cat de cat foarte uscat putin putin ud
anonim_4396 întreabă:
Aegyo întreabă: