Hmm nu prea e bine... poatee poti sa ridici putin camasa sa se vada totusi si pantalonii:d...altfel o sa creada lumea ca nu ai decat camasa pe tine chiar daca ai pantaloni. Pantofii sunt super draguti si merg la tinuta. Hmm asta e parerea mea:D:D
Hmm alta idee ar fi sa iti iei ceva mai comod in picioare...adica niste tenesi:D...sau sandale din acelea care se poarta anul aceste.joase http://styleshopper.ro/blog/wp-content/uploads/2009/06/sandale1.jpg
O zi buna!
Combinatia ta e super! Nu iti pune sandale joase. i-ati pantofii cu toc! si daca ti-ai pune niste pantaloni scurti dar de blug ar fi perfect :X:X, iar pnatofii cu toc iti vor da un pic de feminitate
Incearca mai bine niste sandale romane.nu zic ca pantofii nu sunt dragutii, sunt chiar super dar nu se potrivesc.si la concert trebuie sa fii comoda, ca doar stai in picioare nu?
Mie mi se pare ca e foarte buna ideea.Pt ca la un concert nu poti sa te imbraci in blugi O poti pastra pe aasta
Camasa barbateasca cu pantofi?
Hmm.
Nu cred ca ar merge si apoi chiar asa la un concert ar trebui sa-ti iei papuci comozi. pe caldura asta si cu pantofi cu top o sa-ti blestemi zilele dupa.