| EllaBlackEyes a întrebat:

Pfff am o intrebare mai complicata, daca ma puteti ajuta. Caut un anumit tip de machiaj pe net, imaginea mai bine zis si nu o gasesc. Nu stiu cum sa scriu exact. E vorba de conturul dublu in jurul ochilor, o linie neagra si una cu alb pentru. efectul ala de stralucire. Deci daca ma poate ajuta careva primeste o funda maaare mare de tot. Plus voturi la toata lumea. Ah si daca din intamplare gasiti si un tutorial cum se face, as fi foarte recunoscatoare big grin. Sper ca ati cam inteles ce caut thinking

Răspuns Câştigător
1 răspuns:
| Aurav a răspuns:

Conturul dublu se efectueaza cu un creion alb pentru ochi si unul negru.Nu te sfatuiesc sa aplici creion alb pe pleoapa superioara.Nu arata foarte bine. Aplici intai creionul alb, la baza genelor inferioare si in interior. Apoi urmezi cu un creion negru langa creionul alb, la baza genelor.Pentru un efect maxim, sigilezi creionul negru cu un fard negru, maturand practic cu o pensula peste creion.Arata mult mai frumos. Sper ca ti-am fost de ajutor.Creionul alb ajuta si pentru a scadea efectul de ochi rosii, obositi.