Buna! si eu am pierce in buric de 4 ani. Daca l-ai facut la un salon ok nu ar trebui sa ai probleme. in principiu se vindeca destul de greu, mai multe luni, dar in acest timp trebuie sa ingrijesti cu atentie zona, sa cureti bine cu un pansament si apa oxigenata (mai buna ca spirtul si nu ustura) buricul si sa dai cu kanamicina pe rana - este un unguent oftalmologic dar este ideal pentru vindecarea buricului tau, previne si infectia deoarece are antibiotic. Pierce-ul trebuie sa fie din otel chirurgical(titan) preferabil pentru a nu avea probleme, sunt persoane care au tot felul de reactii la metalele pretioase, iar metalele obisnuite coclesc si risti sa ai probleme. a trecut doar o luna ai rabdare si ingrijeste bine zona... cei care ti l-au pus trebuiau sa te avertizeze ca vindecarea totala poate dura si pana la 6 luni. bafta!
Eu am pierce in limba si tot asa timp de 2 luni apoximativ mi-a curs puroi, nu ai de ce sa ti faci griji. Ai in continuare grija de el si va fi bine. Oricum incearca sa schimbi pierce-ul.
Pey cred ca ar fi trebuit dat l tatoo:p.sh mai mult k sg ar trebui sa-l scoti pentru a se vindeca rana
Incearca sa mergi la un medic mai tanar, care te-ar putea intelege, ca iti doresti sa pastrezi acel piercing, sa afli un diagnostic corect, si sa ceri eventuale sugestii cum sa te feresti te infectii.
Succes!
Daca ai fost la un cabinet... cum trebuie si autorizat nu ar trebui sa faca probleme...
poti merge la farmacie si roag-o sati dea tinctura de galbenele e buna si pentru fata
Daca nu trece ar trebui sa consulti doctorul dermatologul sau sa mergila cabinetu' unde tiai facut piercingu'
Sanatate.
bybye