| LazyJohnny a întrebat:

Pistruii te fac mai urât?

20 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu te fac mai urat din contra te fac sa arati mai sexi

| IrinaAniri a răspuns:

Nu, sunt chiar draguti, dar in limite normale, ca sunt si oameni care au TOATA fata plina mai mult cu pistrui decat cu nuanta pielii lor naturale, dar cum asta se intampla rar, raman d e parere ca sunt simpatici

| ascovit a răspuns:

Nu este o regula.
Pistruii pot la fel de bine sa infrumuseteze un chip si la fel de bine sa il si urateasca. depinde atat de celelalte trasaturi ale fetei cat si de punctul de vedere al privitorului.

| Tymycy a răspuns:

Deloc, acum e la moda happy uite-te numai in jur in reviste. oricum niciodata nu trebuie sa iti fie rusine de cum arati happy pentru ca conteaza ce ai in sufletwinking

| Xtadelo a răspuns:

Nu.

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Nu, urâţenia te face urât.

| Lvrkiosif a răspuns:

Te pot face si mai frumos/frumoasa

| AmanoYuno a răspuns:

Nu neaparat

| Deliα a răspuns:

Nu...mie imi plac oamenii cu pistrui. Sunt simpatii.

| Krosa a răspuns:

Nu te fac urat/a ci te fac mai simpatic/dragut. Tu trebuie sa stii ca asta esti tu nu trebuie sa-ti faci griji

| Peachy a răspuns:

Nu nu nu, ba din contra te fac mai special

| radugeorge25 a răspuns:

Nu.Te pot face mai special

| Anonim5566 a răspuns:

Nu, de multe ori pistruii dau un aer dulce, sincer, simpatic, care ii atrage pe oameni Daca ai pistrui nu trebuie sa te simti complexat/a, esti cu atat mai special/a!

| Georgiiiiiii a răspuns:

Nu te fac mai urat.te fac mai original, bineinteles acum depinde de cum depinde de cum te percepe fiecare om.ori mai uart oei mai frumos, dar daca ai pistrui niciodata sa nu te simti uart/a sa te simti original/a, special/a! :*

| inlovewiththerainbow a răspuns:

Nu. Te fac deosebit.

| MaliRaisa a răspuns:

Colega mea de banca are pistrui, dar ei nu ii place cum ii sta ...toata ziua isi da cu fond de ten pe fata sa si acopere.Mie(personal) imi place cum ii sta ei cu pistrui, parca o fac mai simpatica si mai speciala.happy

| Grigoo a răspuns:

Aaa...logic ca nu!

| Hype a răspuns:

Pai conteaza si de fata, dar in general (parerea mea) te fac mai frumoasa, dar eu cred ca, conteaza si aspectul fetei
De exemplu sora mea are pistrui si sa stii ca ii sta foarte bine si este frumoasa!

| Hype a răspuns:

Pai conteaza si de fata, dar in general (parerea mea) te fac mai frumoasa, dar eu cred ca, conteaza si aspectul fetei
De exemplu sora mea are pistrui si sa stii ca ii sta foarte bine si este frumoasa!
In general pistruu te fac mai special si mai frumoasahappy

| darius106 a răspuns:

Eu am pistrui si ..nu imi sa urat...:

Întrebări similare