| Ionela_7274 a întrebat:

Placa de intins parul cu ceramica iti arde parul?hee hee Am auzit dla cineva ca nu thinking

8 răspunsuri:
| Anonim_4653 a răspuns:

Nu, placa de ceramica nu iti arde parul, da nu trebuie sa o folosesti asa de des

| Anonim_4653 a răspuns:

Placa de ceramica nu, dar nu trebuie folosita in abundenta

| koko a răspuns:

Orice tip de placa iti arde parul...stiu di propria experittza...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indreapta'te cu orice placa vrei, de preferat cu cea d ceramica. dar foloseste balsam/masca, o sa te ajute happy Da' anul` asta nu se mai poarta parul indreptat.

| TheDevilIsHere a răspuns:

Koko are dreptate eu cu ceramika am si tot il arde ca m`am dus la coafor si mi`o zis aia da i`ati un protector de par de caldura[pentru par normal] si te dai inainte eu una fol syoss http://www.google.ro/......tp?/imgres r:0, s:0&tx=104&ty=69 da am avut si altfel [nu mai stiu cum ii zice]si asta protejeaza cel mai mult;)sper ca te-am ajutat

| rebeca a răspuns:

De stricat firul de par il strica toate.
Diferenta o face calitatea.
Daca nu o iei razna si stii sa o folosesti cu masura...nu toata ziua buna ziua sa vrei par intins cu placa si folosesti tratamente de calitate totul e ok.

| anonima_6654 a răspuns:

Si eu am o placa de par cu ceramica dar folosesc si un gel de par care sa impiedice arderea parului.Asa ca mai bine ia-ti si u ceva gel sau spray de par ca sa nu til arda de orice eventualitatewinking

| anDa a răspuns:

Placa de ceramica este mai atenta cu firul de par, dar totusi este pe baza de caldura, deci iti arde parul. In ziua de azi exista o multime de produse care pot trata parul.