Remington s9500! O am de 3 ani si nu am avut probleme! Daca ai intrebari Despre ea, intreaba-ma! Imi face placere sa vorbesc Despre ea la cat de buna e
)
Remingtone e foarte buna :**
Am eu de 2 ani il folosesc zi de zi si am parul lung este foarte bun, nu se strica si parul meu nici nu e deteriorat. Succes puuppp :***
Rowenta SF6150 sau Remingtone S9500?:d
Ok Am auzit ca trebuie trecuta de vreo 3-4 ori pe suvita pana sa se indrepte.La tine cum e?
Mie mi-l indreapta din prima, sincer! dar o trec de 2-3 ori pentru ca sunt obesedata de parul meuu
) eu am parul foarte des, ondulat la varfuri si am volum... IN EXCES X_x
Acum depinde zi de parul fiecaruia! Dar sa stii ca daca te dai cu 5-6 profuse inainte, nu se Mai indreapta Asa bine eu folosesc decat un spray cu protectie termica de la syoss si e foarte oke
Adica eu am avut foarte multe experiente neplacute cu diverse placi. Si in special rowenta, Asa ca nu Ti le recomand! Inafara ca ard parul ca toti dracii nu fac nimic!
eu am un par foartee dificil Asa ca cred ca sunt un exemplu bun
) Sper ca te-am ajutat.
ce intrebari Mai ai? :*
Scuze... am mici greseli :p Sper k ai inteles tu :*
Nu mai am, o sa mi-o cumpar! Oricum voiam s'o cumpar, am vazut niste pareri pe un site, dar tu m'ai convins bine Si eu am parul cret si sufar de volum in exces
dar sper ca placa asta sa dea rezultate:d Ai fundita:*:*
Mersii! :* ) Eu mi-am cumparat-o de 2 Luni
dar Am o verisoara care o are si mereu ma faceam cu ea, Adica placa ei statea la mine lunii intregi (am folosit-o timp de 3 ani )
) Asa ca o cunosc foarte bine
si eu am citit tot felul de Pareri si devenisem disperata sa caut
) si eu am vazut pe Remington.style Parca.
Cateva review'uri cu Pareri proaste... Dar tot am cumparat-o
Keep calm, e buna rauuu
ai sa vezi
) siiii... Am o rugamintee
sa imi scrii Mie aici ce parere ai Despre ea cand o vei cumpara, sa vedem daca si la tine are efecte bune! :* bafta!
Mersiiiiiii:* O sa iti scriu, stai linistita :*
Remington s9500! O am de 3 ani si nu am avut probleme! Daca ai intrebari Despre ea, intreaba-ma! Imi face placere sa vorbesc Despre ea la cat de buna e
)
Remington wet to straight :* E foarte foarte buna. Sunt doua modele... daca ai par putin si subtire ti.l recomand pe cel mai mic (subtire ) iar daca ai parul gras si des, pe cel lat . Eu am parul des si il folosesc pe cel lat... Dar daca vrei sa-ti faci si bucle cu ele, ti-l poti cumpara pe cel subtire
Dar eu cred ca si Rowenta e bun, am avut mai demult si n-am avut nici cu el probleme.
alexandraniculaita întreabă:
anonim_4396 întreabă: