| Alllllexandra a întrebat:

Placa Remingtone sau Rowenta?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Iubareatzãã a răspuns:

Remington s9500! O am de 3 ani si nu am avut probleme! Daca ai intrebari Despre ea, intreaba-ma! Imi face placere sa vorbesc Despre ea la cat de buna e love struck laughing)

13 răspunsuri:
| MLSS a răspuns:

Remingtone e foarte buna :**
Am eu de 2 ani il folosesc zi de zi si am parul lung este foarte bun, nu se strica si parul meu nici nu e deteriorat. Succes puuppp :***

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce model e si ce functii are

| Alllllexandra explică (pentru anonim_4396):

Rowenta SF6150 sau Remingtone S9500?:d

| Alllllexandra explică (pentru Iubareatzãã):

Oklaughing Am auzit ca trebuie trecuta de vreo 3-4 ori pe suvita pana sa se indrepte.La tine cum e?

| Iubareatzãã a răspuns (pentru Alllllexandra):

Mie mi-l indreapta din prima, sincer!winking dar o trec de 2-3 ori pentru ca sunt obesedata de parul meuu laughing) eu am parul foarte des, ondulat la varfuri si am volum... IN EXCES X_x
Acum depinde zi de parul fiecaruia! Dar sa stii ca daca te dai cu 5-6 profuse inainte, nu se Mai indreapta Asa bine happy eu folosesc decat un spray cu protectie termica de la syoss si e foarte okewinking Adica eu am avut foarte multe experiente neplacute cu diverse placi. Si in special rowenta, Asa ca nu Ti le recomand! Inafara ca ard parul ca toti dracii nu fac nimic! straight face eu am un par foartee dificil Asa ca cred ca sunt un exemplu bun laughing) Sper ca te-am ajutat.winking ce intrebari Mai ai? :*

| Iubareatzãã a răspuns (pentru Iubareatzãã):

Scuze...big grin am mici greseli :p Sper k ai inteles tu :*

Nu mai am, o sa mi-o cumpar! Oricum voiam s'o cumpar, am vazut niste pareri pe un site, dar tu m'ai convins binelaughing Si eu am parul cret si sufar de volum in excesI don't want to see dar sper ca placa asta sa dea rezultate:d Ai fundita:*:*

Mersii! :* laughing) Eu mi-am cumparat-o de 2 Luni laughing dar Am o verisoara care o are si mereu ma faceam cu ea, Adica placa ei statea la mine lunii intregi (am folosit-o timp de 3 ani )hee hee) Asa ca o cunosc foarte bine happy si eu am citit tot felul de Pareri si devenisem disperata sa caut laughing) si eu am vazut pe Remington.style Parca. thinking Cateva review'uri cu Pareri proaste... Dar tot am cumparat-owinking Keep calm, e buna rauuu smug ai sa vezi laughing) siiii... Am o rugaminteebatting eyelashes sa imi scrii Mie aici ce parere ai Despre ea cand o vei cumpara, sa vedem daca si la tine are efecte bune! :* bafta! love struck

Mersiiiiiii:* O sa iti scriu, stai linistitalaughing :*

Remington s9500! O am de 3 ani si nu am avut probleme! Daca ai intrebari Despre ea, intreaba-ma! Imi face placere sa vorbesc Despre ea la cat de buna e love struck laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu Remingtone S9500 o sa ai probleme.toate fetele pe care le cunosc mi au spus ca a trebuit sa o schimbe din cauza k nu se mai aprindea.deci mergi pe Rowenta SF6150

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Toate plăcile ard părul.
Cu timpul îl deteriorează aşa că foloseşte placa cât mai rar posibil.
Remington.
Te pup!

| Lovetolove a răspuns:

Remington clar.

| Jenifeer a răspuns:

Remington wet to straight :* E foarte foarte buna. Sunt doua modele... daca ai par putin si subtire ti.l recomand pe cel mai mic (subtire ) iar daca ai parul gras si des, pe cel lat happy. Eu am parul des si il folosesc pe cel lat... Dar daca vrei sa-ti faci si bucle cu ele, ti-l poti cumpara pe cel subtire happy Dar eu cred ca si Rowenta e bun, am avut mai demult si n-am avut nici cu el probleme.happy

Întrebări similare