| rihanna7865 a întrebat:

Please help me crying( cum pot sa scap de petele rosii ramase de la cosuri?

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Incearca o crema cu argila sau crema de galbenele si arnica

| Emmeii a răspuns:

Bună.

Şi eu am multe pete rămase de la coşuri, şii am citit pe net că lămâia şi uleiu de măsline ajută.

Aşa că storc o jumătate de lămâie ( nu foarte mult, cât consideri că ai nevoie ) şi pui şi ulei de măsline. Amesteci puţin, cu degetul. laughing). şi pui pe faţă.
Ai să simţi cum ţi se strânge pielea şi te mănâncă, însă după pielea arăta bine. O ţii cam 10 minute, după care clăteşti şi speli cu un gel de curăţate, ca să nu ai faţa unsuroasă de la ulei.

Poţi faci asta de 2-3 ori pe săptămână. Rezultatele o să se vadă în timp. ^^

Mai caută pe internet dacă ai nevoie de ceva mai puternic. thinking

O zi bună!

| DracusorImpielitat a răspuns:

Sunt de la Avon solutii de la Clear Skin pentru petele de pe fata. Nu stiu daca functioneaza, eu am incercat alte produse clear skin, chiar functioneaza. Ia-ti lotiune tonica astringenta pentru pete cu acid sacilic si daca iti mai ies cosuri da-te cu putine argila inainte sa te culci pe fata si dimineata de clatesti.

| Mwha a răspuns:

Exista o crema/solutie, intreaba la farmacie.

| Public22 a răspuns:

Mergi la mare sa te bronzezi, n-o sa mai ai nicio pata dupa ce se ia pielea.

| Aimèeeee a răspuns:

Cu crema de fata.

| MariusGomoi a răspuns:

Nu prea poti sa faci mare lucru decat sa astepti sa treaca ele singure, poti incerca eventual sa te dai cu crema de fata sau lotiune tonica

| crazypretty a răspuns:

Stiu. Cum este am citit. Pe net ca uleilu cu vitamina e este bun acesta ajuta la micsorarea populatie de p accnes si are rol in regenerarea tesuturilor pielii de asemenea si bicarbonatul de sodiu este bun deorece elimina tesuturile de piele moarta tin sa precizez ca aceste solutii nu vad cum au sa dea rezultate wow cele mai eficiente solutii sunt microdermabraziunea laserul si peeling-ul chimic eu sincer voi merge la un dermatolog sa vad pe care din cele trei proceduri mi le recomanda ca sunt satula de petele astea ca sa nu mai zic ca sunt si costisitoare solutiile aste dar asta este cand tenul isi revine macar vom sti sa apreciem un ten curat nu ca cei ce au tenul curat si folosesc fond de ten de 5 lei

| valentinaaaioana a răspuns:

Foloseste crema de galbenele!: