Depinde si de vreme.Eu zic ca cel mai bine ar fi sa iti iei niste colanti negrii cu o bluza[mai colorata, sau o culoare anume] care trece de fund si niste cizmulite, sau ceva care sa se potriveasca cu bluza
Uita-te si tu la meteo in orasul in care te vei duce.
In Franta e mai racoare ca-n Romania.
Buna Bya
Poi ai cateva posibilitati.Daca ai o palarie stil Michael Jackson sau orice alta palarie(stii si tu ca in Franta se poarta )
Poti sa-ti iei o rochita mai scurta(daca e vremea buna)sau poti sa-ti iei una mai lunga sau tot scurta dar cu colanti negri sau rosii.
Poti sa iti iei niste cercei lungi care sa se asorteze cu... tinutasi un lantisor mai mic,nu chiar asa de voluminos
Bineinteles,ca,niste pantofi rosi sau negri,cu toc cu ar strica deloc aspectulBratari multe si de asemenea si inele. Poti sa te machiezi intr-o culoare deschisa(calda)Gen alb,roz deschis,maro,etc.Si ca ruj eu te sfatuiesc un luciu care sa dea si putina culoareGen un roz deschis,sau ruj stil cireasa,sau chiar rosu inchis sau deschis(dupa placere aici)
O gentuta mica,nu foarte voluminoasa in care sa-ti incapa portofelul,telefonul`,o oglinjoaraun ruj,un rimel,cateva farduri etc.
Cat despre par,eu zic sa ti`l prinzi sus,coc,sau o coditza din accea ridicata,palmierMai ales daca ai parul` lung ti-ar sta superbSau poti sa-l lasi desfacut in cazu`n care e mai rece afara
Sper sa arati minunat, sa luminezi Franta cu look`ul tau! Pa`Pa, pup si distractie placutaSucces
anonim_4396 întreabă: