In general, barbatii poarta doar boxeri.
Si ii poarta si vara, pentru igiena si pentru a tine "bijuteriile" intr-o pozitie sigura. Altfel, s-ar putea accidenta usor.
Unii poarta boxeri, eu sunt pe chilot normal barbatesc, dar mai sunt si barbati care am auzit ca poarta tanga
fatalai cum le zice dana budeanu
Da, poarta.Mai exista si chiloti, daca boxerii nu iti plac.Sa nu porti nimic e pur si simplu gresit pe toate planurile si sper ca nu la asta te-ai referit.
Trebuie să se poarte. Lipsa lenjeriei intime este lipsă de educație, de respect față de propria persoană și față de ceilalți.
Lenjeria intimă este ca o barieră împotriva mirosurilor de transpirație și de alte scurgeri.
Repet: lipsa lenjeriei intime este lipsă de educație, atât la bărbați cât și la femei.
Pai depinde, unii se simt confortabili, alții nu.
Eu unul, de exemplu, nu am vreo problema și port boxeri indiferent de sezon
De obicei vara nu mai port boxeri.Dar acum sase ani purtam boxeri vara deoarece aveam mancarimi in zona dintre picioare si testicule si chilotii scurti ma deranjau pe vremea aceea.
Deja s-a incalzit ft rau afara si eu am pus o intrebare de genu, dar de la vara penisu meu nu mai vede nici boxeri nici nimic decat pantalonii scurti
Hahaha despre asta vorbeam dar am vazut ca mulți poartă boxeri vara desi eu n as purta
Da, e mai ok fara sincer
Poartă ce ți-e comod ok? Dacă nu știai există și tanga pentru bărbații așa ca idee așa că e normal să nu porți neapărat boxeri porți ce vrei.