Tuturor ni se intampla, poate ai visat ca s-a intamplat acel lucru, si poate ca de acolo vine acel semtiment de deja vu
Nu e nimic anormal, ceea ce simti tu se numeste deja vu (=deja vazut), nu esti singura care are parte de astfel de momente.
Cred ca se numeste reincarnare sau un fel de deja vu.Nu stiu sigur. Si mie mi s`a intamplat stai linistita.
Si eu am patit la fel, eu am 15 ani si locuiesc in zalau, totusi, traiesc momentul, nu stiu cand, habar nu am, cel mai probabil ca in somn, dar nu imi amintesc pana in momentul oportun, e foarte ciudat si de multe ori cand gresesc si sunt la momentul oportun, stiu sa nu acctionez si iese bine, ai un avantaj, doar o singura intrebare, avand in vedere ca esti fata... trimite-mi prin mesaj la ce biserica mergi si o sa vorbim ceva important despre aceasca "INTAMPLARE" multumesc si numai bine.
Si mie mi se intampla acelasi lucru! faza e ca eu visez si ce visez se intampla, insa cu un detaliu schimbat! unu mic! sau cand sunt in fata faptului, imi apare in minte ce se va intampla si se intampla! cred ca asta nu e deja-vu!
I wanna live with you a deja vu\
Se numeste deja vu.
Uita-te pe google si ai sa vezi multe rezultate.
Nu, nu e nimic aiurea.Se numesc senzatii de Deja Vu. Mi se intimpla si mie des asa ceva.Sunt multe teorii despre Deja Vu, de la reinacrane pina la erori ale procesului de memorare.
Incearca sa cauti pe net un articol despre senzatiile de Deja Vu
Culmea si mie mi se intampla
Se numeste "deja vu"si nu patesti nimic stai linistita.
Nu are nimic!
Mie mi se intampla foarte del cand eram la gradinita acum, am rar. Ce ti se intampla tie se numeste Deja Vu, adica "deja vazut".
Multor oameni li se intampla:*
Si eu cand eram mai mic am avut un vis ca eram sub o masina, si eu traiam cu presimtirea ca era in realitate. si abia acum 2-3 ani am realizat ca a fost un vis
Exact intrebarea asta am adresat-o si eu la mine hmm...acum am inteles, are legatura cu viitorul meu... nu-i nimic grav st linistita!:*:*
Nu e nici o problema. Nu ai de ce sa iti faci griji. Majoritatea patim la fel. Si mie mi s-a intamplat de multe ori sa merg intr-un loc sau sa fac ceva si sa zic in gand " Heii am mai trecut o data prin asta. am mai fost aici. acelasi lucru l-am mai spus si la fel mi-ai raspuns si tu." E "sentiment" de deja vu'. E absolut normal.