| Lovellly a întrebat:

Poate gresesc categoria. daca da, scuze happy. azi am fost in oras si am vazut fete cu pantofi destul de decupati si gecute din piele (subtiri). ce credeti, nu e prea devreme? eu ma gandesc sa incep sa port o astfel de geaca din 10-15 martiebatting eyelashes

6 răspunsuri:
| adorciocolata a răspuns:

Nu trebuie sa porti inca gecute sau pantofi, deoarece este inca destul de frig afara. Ar merge sa zicem amiaza, dar nici atunci nu este recomandat sa mergi imbracata subtire. Mai asteapta putin sa se incalzeasca. Mai ales daca nu iti place frigul sau nu il suporti, iti va veni foarte greu sa porti asa ceva. Sper ca te-am ajutat!

| Fllorentina a răspuns:

Eu zic ca ai totalmente dreptate!
Acum timpul este inselator, te poti racii foarte repede, deci cred ca faci foarte bine ca vei purta gecute mai subtiri de prin 10-15 martie. Cam tot atunci m-am gandit si eu.

:*

| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Depinde din ce oras esti!
De exemplu si eu am iesit astazi intr-o gecuta afara si cu pantofi! pentru ca a fost destul de ok! A batut putin vantul dar nu a fost frig!
Problema e ca inca n-ar trebui sa purtam asa ceva, vremea este inselatoare si ne trezim la inceputul verii prin spitale cu raceli!
Da, asta este, ne era dor de primavara si cum a iesit un pic soarele cum dam jos paltoanele tongue

| AngiiiBlake a răspuns:

Ei bine, eu am inceput deja, de vineri. laughing Totusi, nu e asa frig. Daca stii sa te imbraci. Si apropo, pantofii aia; pai, mai asteapta putin. Bafta, Stefii.

| Lovellly explică (pentru AngiiiBlake):

Nu intentionez sa ii port inca laughing. de unde esti? poate acolo e mai cal decat aici happy

| Lovellly explică:

Totusi, thinking nu cred ca gresesc categorialaughing