| darkvalentine a întrebat:

Poate pun o intrebare ciudata. daca ai un parfum si un spray din aceeasi gama, care o folosesti prima data? Spray peste parfum sau parfum peste spray? Asta daca ne gandim exclusiv pentru persistenta!

Răspuns Câştigător
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Deci normal ar fi ca sprayul sa il dai pi corp imediat dupa ce ai facut dus si ti-ai aplicat crema, iar parfumul se da numai la incheieturile mainilor si dupa ureche si nu in exces! si pe haine nici vrbhee hee

8 răspunsuri:
| Chris88 a răspuns:

Daca faci parte din gasca cocalarilor, nu conteaza cum te dai.
daca ai pretentii de om cu capul pe umeri, te dai cu spray la subtioara si cu parfum pe gat/obraz.

| darkvalentine explică (pentru Chris88):

Imi pare rau, nu fac parte din gasca cocalarilor (mai corect ar fi fost spus al pitipoancelor). Sunt doar o fata ce are nevoie de sfaturi pentru a fi o adevarata domnisoara in societate.

| Danyelusha a răspuns:

Poi spry-ul este pentru a te da sub brat pentru a nu transpira si a nu se simtii mirosul de transpiratie. Iar, cu parfumul se da de obicei pe gat si pe haine pentru un miros placutwinking
Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| foxi a răspuns:

Primul ar fi spray-ul!

| darkvalentine explică:

E spray de corp, nu antiperspirant.

| DauRaspunsuriBunePeTPU a răspuns (pentru darkvalentine):

Just curious... funda nu dai la nimeni? Adica niciun raspuns nu ti s-a parut bun? Nu neaparat al meu, dar really... fara funda la nimeni?!

| IngerulSiDraculTau a răspuns (pentru darkvalentine):

Deci normal ar fi ca sprayul sa il dai pi corp imediat dupa ce ai facut dus si ti-ai aplicat crema, iar parfumul se da numai la incheieturile mainilor si dupa ureche si nu in exces! si pe haine nici vrbhee hee

| DauRaspunsuriBunePeTPU a răspuns:

Sprayul, sau mai exact antiperspirant il folosesti pentru subrat(sau cum se scrie) iar parfumul pentru decolteu, gat sau incheietura mainii. Un sfat! Nu incerca sa aplici parfumul direct in zona decolteului! Pulverizeaza-l mai intai pe la incheietura si dupa intinde-l cu mana la decolteu. Oricum, nu prea ar trebui sa le folosesti pe amandoua odata, o sa mirosi ''naspa'', ca sa zic asa... Sprayul are o consistenta mai usoara, foloseste-l ziua. Pe cand parfumul seara sau la evenimentele speciale. Funda? big grin

| mady13 a răspuns:

Spray peste apa de parfum :-)