| DanaQ a întrebat:

Poate sa-mi recomande cineva un sampon bun pentru par cu tendinta de ingrasare? Am cumparat aproape toate sampoanele din comert, niciunul nu-si face treaba...doar reclama de ele! sad Din saloane sau farmacii ati incercat produse? V-a priit vreunul? Merci.

10 răspunsuri:
| PopStarInMyMind a răspuns:

Buna! Ai incercat ELSEVE?
Mie mi se pare foarte bun!
Uite cateva sfaturi:
-nu-ti da cu balsam la radacina parului
-spala-te cu apa calduta la inceput, apoi la sfarsit cu fierbinte
-piaptana-te cat poti de des sau daca vezi ca nu merge fa opusul(nu te pieptana des)
Sper ca te-am ajutat!

| B3bytzaa a răspuns:

Eu sincer folosesc un sampon de la Aloe vera "Aloe Jojoba" se numeste este natural si mie cel putin mi se pare foarte bun.Este un pic mai scump in jur de 60-70 de lei dar isi merita banii.

| gaby08 a răspuns:

Incearca un gliss pentru par gras.eu asta folosesc dar fiecare par are "personalitatea" lui... depinde cum l'ai invatat si cat de des te speli pe cap

| Alexandra0398 a răspuns:

Pai eu ma spal de obicei cu "clear" dar acum folosesc "shauma"... ori "pantene"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alpecin Sampon Activ A2 - par gras

Indicatii:
Protejeaza radacina parului si intareste firul de par. Previne ingrasarea rapida a parului. Parul devine matasos si stralucitor.Pentru o ingrijire completa se recomanda aplicarea si masarea cu After Sampoo Liquid zilnic sau dupa fiecare spalare.

Compozitie:
Cofeina ingredientul activ al complexului Alpecin Sampon Activ ajuta la mentinerea si echilibrarea functiilor scalpului.

http://www.farmaciastejara.ro/alpecin-sampon-activ-a2-par-gras-p-457.html

Eu am folosit si a dat rezultat. Merita toti banii :X

| candydream a răspuns:

Elseve cu proteine de perle(cred ca e ala roz).

| AcidCuSange a răspuns:

Draga DanaD...Am avut si eu parul gras,cand eram putin mai mica,din cauza ca nu ma pieptenam laughing... Piaptana-te cat mai des si iti propun sa folosesti TEO cu iaurt si urzici [de culoare verde]. Este cel mai eficient! Acum, depinde si cat de lung sau cat de scurt ai tu parul, dar ti-l decomand! Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sampon purifiant Satinique - de la Amway, reduce excesul d sebum fara sa deshidrateze, 44 lei un flacon de 300ml care iti ajunge 4-6 luni de utilizare.