anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate spalatul pe cap in fiecare zi/o data la doua zile sa dauneze? ma gandesc ca daca ma spal in fiecare zi, am auzit ca imi poate cadea parul sau eu mai stiu ce se poate intamplabig grin stiti vreun sampon bun pentru a avea un par frumos, pieptanabil, mai moale? mentionez ca de abia ce m-am tuns periutza acum 3 saptamani pentru regenerarehappy sunt baiat

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Inainte de a te panica, trebuie sa stii ca sunt multe motive care ducla caderea parului, dar din fericire majoritatea au partial sau totalrezolvare. Primul lucru pe care trebuie sa-l stii este ca orice persoanapierde in jur de 100 de fire de par zilnic.
Una dintre cauze este stresul. Stresul de zi cu zi duce la pierderea parului sau o cura de slabire(nu stiu daca e cazul la tine), poluarea...
Este bine daca te speli pe cap o data pe zi pentru ca ti se regenereaza parul mai repede!
Foloseste un sampon cu extract de mesteacan si urzica, nu conteaza firma(dar sa aiba cele 2 componente in el). Bafta!

| ionut1980 a răspuns:

Nu dauneaza; daca esti tuns periuta si ar fi vara te poti spala si de 2 ori pe zi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Thxhappy