Daca nu vrei sa porti ochelari poti sa iti cumperi lentile de contact sunt foarte dragute. Mai stiu multe persoane care au ramas de la ochelarii la lentile. La inceput o sa ti se para incomod cu ele dar apoi te obisnuiesti. Succes!
Si eu port ochelari. Si eu credeam acelasi lucru. Dar...crede-ma ca acum simt ca imi sta bine. Stii de ce? Totul sta in aranjarea parului. Lasa-l desfacut, nu il prinde in coada. Mie imi sta foarte bine cu parul intins cu placa, sau usor ondulat. A, si sa nu incerci cu lentile pentru. ca sunt foarte pretentioase ( trebuie sa ai mare grija de ele si te poti infecta pentru ca intr-un moment disperat ai putea sa le pui cu mainile murdare, si...se agraveaza situatia). Good luck!
Stai fara grija ca esti frumoasa si cu ochelari, la unele persoane le sta mai bine cu ochelari decat fara :* asa ca nu mai iti fa griji si in + nu esti singura care poarta ochelari
Ps: eu nu port ochelari
Din cate am auzit exista niste lentile de contact create special pentru vdr... j cu acele lentile poti sa skpi de kinul okelarilor
Lasa. Esti frumoasa oricum daca porti ochelari, asta nu inseamna ca esti urata stai linistita! :p
Daca trebuie sa porti ochelari, inseamna ca ei sint o necesitate. Si atunci trebuie sa tii cont de faptul ca ei se aleg in functie de forma fetei si de fizionomia ta. Inainte sa-i comanzi, probezi mai multe rame, sa vezi care-ti vine tie bine. Daca stii sa-i alegi, o sa arati bine si cu ochelari, ba mai mult, ochelarii iti dau un aer intelectual. Nu pleca din start cu ideea ca esti urita si-ti sta rau cu ochelarii. Este doar impresia ta, ai sa vezi ca ceilalti te vad altfel. Sint convins ca esti mai frumoasa cu ochelari
Stiu cum te simti...si eu port ochelari dar numai uneoridar nu e cazul sa iti faci griji ca nici mie nu mi se pare ca imi sta bine cu ochelari si multi mi-au zis ca imi sta bine.
cum au spus mai multi trebuie sa probezi cat mai multe rame ca nu toate se potrivesc cu fizionomia tastai linistita ca nu e sfarsitul lumii daca ii porti, si daca ii porti inseamna ca ai nevoie de ei deci poarta-i ca poate intr-o zi nu o s amai ai nevoie de eiasa au facut coelge de-ale mele... purtau ochelarii si li se vindecau ochii in cateva luni.ma rog eu ii port de vreo 2 ani si ceva dar la mine nu se poate vindeca, pentru ca am un punct pe cristalin sau cum s-o mai chema si cu un ochi vad perfect iar cu altu putintel mai in ceata