| DarkShaodw1 a întrebat:

Port ochelari si ma incomodeaza foarte rau. Credeti ca lentilele de contact ar fi mai bune? PRO si CONTRA.

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Lentilele sunt mai scumpe decat ochelarii, plus ca te poti alege cu diferite boli, daca nu le ti undeva unde sa fie extrem de curat.
Eu as purta ochelari. Port ochelari, dar numai cand stau la PC(sunt de protectie), dar cred ca de ceva timp vederea mea a slabit si cred ca vor fi necesari ochelarii pentru vedere.
Bine, poate tie nu ti se sta cu ochelari(poate asa ti se pare tie), si nu vrei sa ii porti, dar eu zic ca ochelarii sunt mai simplu de utilizat decat lentilele.
De aici in colo decizia ta...

5 răspunsuri:
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Din punct de vedere al sanatatii, ochielarii sunt mai buni, adevarat ca lentilele sunt mult mai estetice, si nu se observa.
dar adevarul e ca, daca se sparg, sau se intampla ceva, esti terminat.
trebuie sa fii foarte atent cum le pui...
mult succes in alegerea potrivita:d

| adutza12 a răspuns:

Chiar daca nu am probleme cu ochii eu as purta ochelari. Lentilele de contact sunt eztrem de periculoase, au nevoie de o igiena stricta. De curand a fost un caz pe Discovery despre o fata care purta lentile de contact si s-a trezit cu niste paraziti extrem de periculosi care ii "mancau" din cornee. Sunt CONTRA, lentilele de contact sunt mult mai periculoase, pe cand ochelarii, or fi ei incomozi si iti iau ceva timp sa te obisnuiesti cu ei dar sunt mai siguri pentru sanatatea ochiului. Asta e parerea mea, poate altii nu gandesc ca si mine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exact la asta ma gandeam si eu sa port lentile de contact dar inca nu m-am hotarat.cred ca ai arata mai bine cu lentile.

| stefanel98 a răspuns:

Pro sunt de acord.

| Andreiutza_8709 a răspuns:

Da sunt mai bune lentilele de contact dar trebuie sa ai grija cu ele

ca nu poti purta ceva ce te incomodeaza
sa nu-ti provoace rana! (funda:*)