anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Port ochelari si toti colegii ma striga aragaz cu 4 ochi etc. Ajutati-ma nu stiu ce sa le mai zic! Nu vreau raspunsuri ca:nu ii baga in seama! am incercat deja asta si tot imi spun! Dau funda pentru raspunsul cel mai rapid! Urgentttt

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Nu le mai da importanta, arata-le ca nu iti pasa de ce zic ei[daca tu incerci sa le dai o replica, tu le dai satisfactia sa strige dupa tine si mai mult ]ignora-i si se vor satura pana la urma

13 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Schimbă-ţi rama la ochelari, ia-ţi una transparentă sau cât mai subţire, probabil ai una mai grosuţă de iese în evidenţă. Ochelarii îi porţi temporar sau permanent? Ai putea să încerci lentile de contact.
Şi nu mai băga toţi retardaţii în seamă, sănătatea e pe primul loc.

| RoseOfTheFire a răspuns:

Asa si nu trebuie sa iti pese ce zic ei simplu!

| wforweirdo a răspuns:

Eu aș fi ceva gen: "Voi nu înțelegeți că am probleme cu vederea? Aveți nevoie de explicații ca pentru copiii mici? Nu văd bine fără ochelari. Ce propuneți, să nu-i mai port? Măcar dacă chiar vreți să vă băgați în seamă, luați-vă de o chestie care chiar e de râs, nu de asta, cretinilor".

| Sophie26 a răspuns:

Si apropo am si strungareata...

| Sophie26 a răspuns (pentru Sophie26):

Am facut cum mi-ati zis voi si tot imi spun asa.Ei cred ca mie imi place sa port ochelari? ei bn...NU! Si am auzit ca daca imi pun lentile fac rana.
Astept si alte pareri

| AikkoxD a răspuns (pentru Sophie26):

Nu faci rană, dacă ştii cum să le porţi. Şi trebuie să ai mare grijă cu igiena.

| TomaTamaraTania a răspuns:

Fa-ti un machiaj dragut, da-te cu putin ruj sau gloss si daca tot iti spun asa mai da-i in p***** laughing) Razi si tu de ei, fiecare are ceva aiurea... ba unu are acnee, ba are un ciuf de se crede smecher dar nu e. Vezi tu. De mine radeau ca am strungareata doar ca mie asa de putin imi pasa ca si-au dat seama ca nu-mi fac niciun rau cu asta.

Bafta!

| GeooFenomenala a răspuns:

Oi fi eu aragaz cu 4 ochi fata de tine cap fara creierwinking
ochelarii sunt sexy

| ValentySHINee a răspuns:

Incearca sa-i jignesti si tu.Fii mai indiferenta cind iti spun asta, iar ca rasplata_spune-le si tu ceva)

| Sophie26 a răspuns (pentru ValentySHINee):

Nu am ce le spune...Nu intelegeti ca tot imi spun asa?! Nu ii cunoasteti pe colegii mei!

| ValentySHINee a răspuns:

Nu-i asculta... Lentilele nu fac rana.Ei pot special zice asa doar pentru ca sa porti ochelari si sa isi bata joc de tine... Sfatul meu-Lentile.Bafta!

| nightrosesred a răspuns:

Buna si eu port ochelari... daca careva de jigneste spune-i si tu ''nu-ti mai baga nasul unde nu ai treaba'' sau ''si magarul din poveste a murit si tu l-ai inlocuit, fraiere''

| marianai a răspuns:

Si eu port ochelari dar nu trebuie sa fii suparata, tu doar lasa-i sa vorbeasca asa nu=i baga in seama