| albinuta2 a întrebat:

Pot ajunge cu garnier olia de la brunet la saten 4.35?
Recent am citit ca garnier olia deschide pana la 3 nuante si am vazut un review de la o tipa, cum a ajuns de la saten la blond cu garnier olia. Eu sunt bruneta nu m-am vopsit de 4 luni si s-a dus putin din brunet am si cateva nunate de roscant, plus ca a crescut si la radacina, daca as achizitiona garnier olia 4.35 credeti ca as putea ajunge la un saten? sau ce nuanta imi recomandati? P.S. nu vreau sa ma duc la salon sa ma decolorez sau asa ceva.

2 răspunsuri:
| LadyLilith a răspuns:

Eu am incercat Garnier Olia, ca doar e fara amoniac, foarte bun, imi iese o nuanta rosie frumoasa, deschisa. Rosul respectiv mi-a iesit atat de inchis ca nici pana acum n-am scapat total de culoarea aia si aproape am ramas fara par asa de tare a inceput sa-mi cada parul. Poate altele sunt mai norocoase, dar eu n-as recomanda Olia nici pentru dusmanii mei. La salon sigur iti iese, dar e scump. Cat priveste decolorantul iti arde parul. Oricum, cand te vopsesti sa-ti vopsesti prima data radacina, si la varfuri lasa numai 10 minute. iti doresc succes.

| Felinaababyy a răspuns:

Sunt foarte multe moduri de a-ti decolora parul in mod natural cum ar fi ceaiul de musetel (gasesti pe divahair eventual) sau aici https://www.youtube.com/watch?v=SBk2jwBitn8 tot o metoda naturala