| Ирина19 a întrebat:

Pot aparea cosuri sau puncte negre de la fond de ten? Sau chestia asta doar iti imbatrineste fata?

Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| JustMe11 a răspuns:

Trebuie sa alegi fondul de ten in functie de tipul tau de ten. De exemplu nu apar puncte nege daca folosesti un fond de ten pe care crei non-comedogenic. Poti sa iti alegi un fond de ten care hidratant etc. Sunt o multime de variante de fonduri de ten in magazine. Depinde ce problema are tenul tau. Are nevoie de hidratare, este acneic, are riduri etc. Foarte util este articolul http://beautyrevealed.wordpress.com/2010/11/02/alegerea-fondului-de-ten/

6 răspunsuri:
| glamvintage a răspuns:

Daca te demachiezi seara de seara corespunzator, nu ai de ce sa intampini asemenea probleme. Daca mai si reusesti sa nu te machiezi 2 zile pe saptamana, e super!

| CucuBauContSters a răspuns:

Pai fondul de ten iti acopera stratu de la suprafata prin care fata respira. Apar cosuri orice fel de tip de fon de ten ar fi.De catre dermatologi pudra este mai indica... apar imi greu. Punctele negri apar in timp ce nu te demachezi.
Imbatrineste fata... dar pana la urma trebuie folosit.laughing
Fundoi.; x

| oanamk22 a răspuns:

Eu stiu ca pot aparea niste chestii... un fel de bube...acum depinde ce fond de ten folosesti. daca folosesti unu de firma sigur nu vei avea probleme
dar daca iti ei rahaturi din astea la 5lei ai toate sansele sati distugi tenul

Răspuns utilizator avertizat
| clubarad a răspuns:

Un fond de ten bun nu are nici o actiune de imbatranire a pielii lol. faza asta e la fel ca cea cu "daca folosesti crema antirid o perioada si apoi incetezi sa o mai folosesti iti apar noi riduri"- nu apar noi riduri, devin vizibile din nou ridurile pe care le aveai.
un fond de ten de calitate nu imbatraneste tenul, daca il alegi corect si daca te demachezi inainte, te dai cu crema-baza machiaj si te demachiezi in fiecare seara.

| mambosa a răspuns:

Se poate si asta. Depinde ce fond de ten folosesti. daca e ceva ieftin s`ar putea sa fie de la el, poate fi si de la crema ce o folosesti inainte sa te dai cu fond de ten. Incearca sa lasi tenul sa respire mai mult. Cosurile pot aparea si de la menstruatie. si nu le sparge, raman semne si o sa-ti iese altele mai urate si mai dureroase. Mergi la cosmetica pentru curatarea fetei.(ajuta foarte mult).