Ba da este foarte potrivit sa ti se vada degetele mai ales ca voi femeile aveti picioare superbe.
Daca ai degetele frumoase si cu pedichiura impecabila merge să porti pantof decupat, si sa fi epilata pe picioare si sa ai calcîiele catifelate nu cu bataturi, ce înaltime au tocurile? Si ce varsta ai?
24 ani, eu sunt și înaltă de aceea trebuie sa fiu atenta la ce fel de tocuri iau. Da, m-am gândit la ce mi ați spus, este și normal sa fi îngrijită. Dar ma gândeam ca poate nu este potrivit sa ți se vadă degetele... mulțumesc mult.
Mulțumim! Da, ma gândeam. Dar ținând cont ca ușor ușor se încălzește am ajuns sa îmi pun aceasta întrebare. Dar de domnișoarele înalte care poarta tocuri ce părere aveți?
Sunt superbe numai ca ele nu poarta mereu tocuri din cauza ca sunt ele inalte, doar cele scunde apeleaza la acest truc toc inalt 8-12 cm. Tu ce fel de tocuri porti? Cit de inalte?
Ba da este foarte potrivit sa ti se vada degetele mai ales ca voi femeile aveti picioare superbe.
Purtarea unui pantof decupat in fata nu se incadreaza in bunele maniere pentru o secretara. Dar la noi in Romania cine mai tine cont de bunele maniere?!