anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot repara cumva parul ars de feon? ( il am pana la urechi si e ars jumatate de fir, nu pot sa imi permit sa il tai pana acolo )uleiul de masline pe varfuri repara ceva?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Parul ars se trateaza doar cu foarfeca.
Din pacate, poti sa-i dai si catran, nu doar ulei de masline, de peste sau cocos, ca tot nu invii un par ars, adica mort.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Si daca e ars pana la jumatatea firului e musai sa il tai pana acolo? Mama mi-a spus ca taie varfurile si dupa isi revine el.

| Daniel9988 a răspuns:

Ce e ars...ars ramane. Ppti doar sa folosesti cam 3 saptamani un sampon de regenerare ca sa creasca mai repede si sa il tai unde are problema

| anonim_4396 explică (pentru Daniel9988):

Am spus. ii taiam varfurile si se rezolva problema. dar este ars pana la jumatate.

| Clara1 a răspuns:

Ulei de ricin. Citeste pe site.uri despre el. O sa iti creasca si parul mai repede si ajuta si repara si parul ars (dar nu in totalitate)

| Hsbsbv a răspuns:

Ulei de nuca de cocos!

| eu777da a răspuns:

Probabil nu e ars doar de feon. Oricum parul ars nu se repara, ca sa arate mai bine pune ti o masca de par macar o data pe saptamana... uleiul de cocos e bun la fel si oul...lasa l sa mai creasca si mergi la un salon! Pupici

| anonim_4396 explică (pentru eu777da):

Am parul foarte gras de fel. pe mine nu ma deranjeaza cum arata, ma deranjeaza ca nu mai creste. doar feonul l-am folosit. Placa de maxim 4 ori