Hei, da, e posibil să faci acest lucru, deși Syrenutxa (nume de kk =))), a început să crizeze=))))))))))) Uite aici linkul: http://gazetanoua.ro/....../index.php
Sper că te-am ajutat, baftă! :) :*
Ai vazut prea multe filme? Maturizeaza-te, nu exista asa ceva. Esti apreciata asa cum esti, nu e nevoie sa evidentiezi nimic. Invata sa te iubesti pe tine insuti si sa nu iti mai impui ideile stupide.
Pai copilu'! Am pus o intrebare. Nu e necesar sa-mi ti tu mie morala. Daca nu sti nu raspunde
Cand judeci pe cineva "copil", e ceea ce esti tu de fapt. Eu incercam sa dau un sfat, doar pentru asta e TPU. Imi pare rau ca nu gandesti asa. Ai mai multa grija de tine.
Sa stii ca esti copil pana iti mor parintii. Daca te doare atat de rau imi cer scuze si vreau sa stii ca eu nu te-am judecat. E pur si simplu un apelativ. Si ce sfat mi-ai dat? Ca nu e nevoie sa evidentiez nimic si ca trebuie sa fiu eu insami? Scuza-ma! Dar tu esti tu insati? Pun pariu ca iti dai cu o tona de glet pe fata inainte sa iesi afara. ORI. Da' lasa. Nu vreau sa zici ca acum te insult.
Ba da, e posibil. Ar fi mult mai OK dacă te-ai informa înainte să comentezi!
Deci...poti sa isi faci piercinguri in obraji si cu timpul cand iti scoti piersurile o sa iti ramana gropiti si nu gaurile de la pierceuri) si doar o sa iti apara gropitele:§
2341234567 întreabă: