anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot sa imi dau pe buze putina miere, in loc de luciu de buze(sau amandoua amestecat)? Daca pup pe cineva, devine cam lipicioasa treaba.Astept parerihappy

12 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Draga mea, @Ramona are dreptate, la fel şi dragul de @Shin, aşa că lasă tratamentul cu miere pentru seara, înainte de culcare! happy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Mierea ajuta foarte mult buzele insa nu o folosi pe post de luciu de buzehappy
Daca vrei buze moi, catifelate si fara crapaturi mierea te v-a ajuta.happy
Daca vrei ca buzele sa fie lucioase foloseste luciul de buze.happy

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu prefer buzele sanatoase fara crapaturi, cratere, zimti si alte alea laughing Cand vine vorba de pupat*, bineinteles. Luciul in schimb mi se pare... nasol.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Combinate? Yaaaccckksss...
Ori una... ori alta!laughing
Daca vrei o treaba lipicioasa...incearca cu Picatura/Super glue...laughinglaughinglaughing
Gluumeeaaammm!laughing

Shin
| Shin a răspuns:

Vezi sa nu te pupe o albina tongue
Shin.

| RamonaMn a răspuns:

Mierea de albine amestecata cu praf de scortisoara se foloseste pentru buzele crapate, deci poti folosi si tu pe post de "luciu de buze" big grinrolling on the floor.
Sa nu lasi pe nimeni sa te sarute/pupe, pentru ca daca o va face ori iti va manca luciul de buze ori va ramane pe fata cuiva. rolling on the floor

| canarita a răspuns:

Cea mai buna alegere este sa te dai cu miere acasa iar pentru strada foloseste un strugurel cu factor de protectie ridicat, min 30, asa te protejezi de cancer de piele, de arsuri si alte neplaceri. Daca vrei neaparat miere pe buze si luciu f puternic, amesteca mierea cu putin ulei de masline.Foloseste un recipient mic, steril sau tubul de la un fost luciu de buze, de preferinta incolor si sa nu fie rezistent la apa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Mierea are rol de vindecare nu de luciu de buze.
După o zi de stat la soare, poți să ungi buzele cu miere.
Pentru luciul buzelor folosește luciul special.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai chef de pupat renunta la amandoua...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deli daca vrei sa te lipesti trebuie sa fii si lipicioasa si dulce nu? ai grija sa nu te lipesti atat de tare incat sa nu te mai poti deslipi.supces.

| SimpleSergio a răspuns:

Pe mine m-a pupat.straight face o albina ieri.
Mi-a lasat si un cadou...ghici? infipt!
nu s-a umflat prea tare.big grin... Dupa aceasta intamplare.sunt uimit cat de atragator pot fi. Toate bune!

| alexxandru a răspuns:

Pai daca vrei sa ma pupi pe mine, da-ti, ca raman lipite zic eu big grin

Întrebări similare