Draga mea, @Ramona are dreptate, la fel şi dragul de @Shin, aşa că lasă tratamentul cu miere pentru seara, înainte de culcare!
Mierea ajuta foarte mult buzele insa nu o folosi pe post de luciu de buze
Daca vrei buze moi, catifelate si fara crapaturi mierea te v-a ajuta.
Daca vrei ca buzele sa fie lucioase foloseste luciul de buze.
Eu prefer buzele sanatoase fara crapaturi, cratere, zimti si alte alea Cand vine vorba de pupat*, bineinteles. Luciul in schimb mi se pare... nasol.
Combinate? Yaaaccckksss...
Ori una... ori alta!
Daca vrei o treaba lipicioasa...incearca cu Picatura/Super glue...
Gluumeeaaammm!
Mierea de albine amestecata cu praf de scortisoara se foloseste pentru buzele crapate, deci poti folosi si tu pe post de "luciu de buze" .
Sa nu lasi pe nimeni sa te sarute/pupe, pentru ca daca o va face ori iti va manca luciul de buze ori va ramane pe fata cuiva.
Cea mai buna alegere este sa te dai cu miere acasa iar pentru strada foloseste un strugurel cu factor de protectie ridicat, min 30, asa te protejezi de cancer de piele, de arsuri si alte neplaceri. Daca vrei neaparat miere pe buze si luciu f puternic, amesteca mierea cu putin ulei de masline.Foloseste un recipient mic, steril sau tubul de la un fost luciu de buze, de preferinta incolor si sa nu fie rezistent la apa.
Pe mine m-a pupat. o albina ieri.
Mi-a lasat si un cadou...ghici? infipt!
nu s-a umflat prea tare.... Dupa aceasta intamplare.sunt uimit cat de atragator pot fi. Toate bune!
Betykykaxxl întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: