Sub nici o forma. Sprancenele sunt foarte sensibile si nu se recomanda nici vopsirea, din cate inteleg daca se vopsesc treaba asta se face in mod diferit si preferabil mai rar. Oricum decolorarea cu apa oxigenata arata oribil.
Daca stai bine sa te gandesti, toata lumea are sprancenele negre. Lasa-le asa cum ti le-a dat mama natura, decat sa n-ai deloc. Nu cred ca ai vrea sa ajungi la o culoare in care sa nu se vada. Stiu cateva persoane care sunt blonde si abia ca li se vad sprancenele si arata oribil! Mai bine lasa-le asa cum sunt ele.
Sprancenele sunt mai frumoase inchise la culoare, tu daca ti le oxigenezi vei arata nasol si pun pariu ca nu iti va place si nu cred ca afecteaza cu ceva sprancenele apa oxigenata pentru ca nu sunt asa aproape de ochi
Eu folosesc des o Crema decoloranta pentru fata si corp, exact asa se numeste si are ambalajul roz. Te faci singura acasa, costa vreo 30 de lei si iti ajunge cam jumatate de an. Cauta in marile supermarketuri sau in Carrefour Unirii daca esti din Buc.