Buna.
Pai nu o sa slabesti foarte mult daca faci doar sport, cu sportul doar arzi caloriile acumulate si mancand cu acizi si grasimi te vei mentine asa cum esti acum. Poti tine si o dieta usoara in sensul ca nu ai voie anumite bauturi/mancaruri, cum ar fi :
- fara prajeli sau macar sa le reduci
- fara produse de patiserie/cofetarie
- fara paine si toate alimentele "albe" din comert ( faina alba, orezul )
- fata bauturi carbogazoase si apa minerala.
Poti incerca sa mananci (mai ales acum ca a venit vara ) multe salate din care organismul tau sa-si ia vitamine; peste la gratar, fructe(in afara de banane, mere).
Si cel mai bine ar fi sa te obisnuiesti sa mananci putin si des, adica cele 3 mese si 2 gustari intre ele. Iar seara mananca cu 3 ore inainte de culcare.
Sper ca te-am ajutat! Pa, pa.
Dacă pe lângă mult sport, renunți şi la alimentele nesănătoase, da, slăbești.
OK, mersi am inteles , trebuie si alimentatie corecta, vreau doar sa-ti zic ca mersi ca mi-ai zis pe nume "Ivana" nu stiu de ce , poate pentru ca ma faci sa ma simt ca la scoala , asta e porecla mea de la scoala, de la numele de familie "ivan" celalalt nume nu ti-l zic ... Mersi la toti ceilalti de raspunsuri!
Mult succes cu slabitul si sa nu te infometezi.
Sportul are rolul sa tonifice si sa arda grasimile acumulate in timp ce mananci, daca vei manca in continuu sau vei mari cantitatea de mancare, cu siguranta nu vei slabi prea mult! dar sportul este sanatos!
Se poate, dar trebuie sa ai grija foarte mare si ce mananci. Si nu uita de cele 8 pahare de apa zilnice!
Ideea cu sportul este ca trebuie sa arzi mai mult decat mananci. Asa ca incearca sa calculezi si sa estimezi cate calorii mananci zilnic si vezi daca poti face suficient sport incat sa arzi cat mai multe. Daca nu reusesti, redu caloriile si mentine sportul.
Normal ca da dar trebuie evitate dulciurile si produsele care contin multe grasimi...acum depinde si ce varsta ai ca sa poti tine o dieta