| likeabluegirl a întrebat:

Pot scăpa de vergeturile de pe corp pentru totdeauna? Nu vreau tratament cu laser sau ceva de genul. Dacă aveti cateva sfaturi sau daca ati testat creme si au dat roade, va rog sa ma imi spuneti.

6 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Nu poți scăpa de vergeturi, se vorbea înainte că uleiul de cocos ajuta, dar era un mit. Accepta-ti corpul așa cum este că e mai bine.

| likeabluegirl explică (pentru RobertMoon):

Este foarte ușor de zis să iti accepti corpul asa cum il ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți recomand ceva natural și eficient testat pe pielea mea și a funcționat: maseaza-te 15 min cu zalt de cafea în zonele cu problemehappy

| dragodana a răspuns:

Salut! Crema antivergeturi Q4U de la Tis Farmaceutic ajuta la imbunatatirea aspectului pielii, dar nu te scapa de vergeturi definitiv.Nimic nu te scapa, doar laserul.

| 19Mary19 a răspuns:

Din pacate, doar tratamentul cu laser te poate scăpa de vergeturi. Am incercat mult lăudatul bio-oil, cel care te scapa de orice problema a pielii, uleiul de cocos. Chiar nu se poate, oricât de mult încerci!

| rivotril a răspuns:

Din pacate orice ar spune oricine, nu exista un tratament. nu se poate scapa de ele. poti incerca oricate creme, e in zadar. dar da... poate cu laser ai scapa. dar daca nu vrei nu stiu.
in fine, pot spune ca nu trebuie sa ti fie rusine cu ele, ia o ca pe proprietate sa zic asa
cum unele persoane au ochii verzi altele ii au caprui. unele au vergeturi. altele nu au.
daca ai nu e nicio problema crede ma.
daca ti s au depus dupa o slabire, cu atat mai bine, pe cine o sa deranjeze niste ' semne ' cand ai un corp frumos?
daca e dupa o ingrasare, incearca doar sa slabesti putin si totul va fi mult mai bine
funda?happy