| Davyd2001 a întrebat:

Preferați femeile machiate sau nemachiate? După părerea mea unei femei ii sta mult mai bine nemachiată, adică tu te machiezi ca să te faci frumoasă dar tu de fapt erai mai frumoasa nemachiată, voi ce părere aveți?

17 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Prefer nemachiate.
Machiajul este ca o "petecire", pentru ascunderea "defectelor".
Nu consider mai oribil decat sa vad dimineata o persoana ne-machiata, pe care am vazut-o seara anterioara aratand ca "perfecta"! Ma simt trisat.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Gresit, o femeie nemachiata este urîta cu spume, uita te la vedete cum arata machiate impecabil si cum arata ele natural horor

| sierra1 a răspuns:

Tu te bărbierești? Iți dai cu after-shave, eventual cu un puf de parfum?

dacă da, intrebara ta e inutilă!

| Iulianaiuli78 a răspuns (pentru sierra1):

Bărbieritul nu e ca machiatul! Ce comparație inutilă!

| sierra1 a răspuns (pentru Iulianaiuli78):

Inutilă ești tu cu intervenția ta cu tot, mami!

| Drimmero a răspuns:

E putin complicat, o femeie care e frumoasa nu are nevoie nevoie de machiaj pentru a-si etala frumusetea, eu unul sunt adeptul frumusetii naturale care necesita doar putina ingrijire, ceva finut fara prea multe chestii aplicate, daca aplica ceva lejer cat sa o faca sa se simta mai frumoasa atunci e ok, dar daca exagereaza deja nu mai intra in gusturile mele, adica sa fii alta persoana sub tonele de glet nu e ok... daca ajungi sa te sperii de ea dupa ce da jos machiajul atunci ceva nu e ce trebuie. Uita-te la anumite vedete cat de bomba arata cu machiaj si poze editate si cum arata fara astea cand sunt in starea naturala, zici ca sunt persoane total diferite!

| Frank51 a răspuns:

Prefer o femeie feminină indiferent de machiaj sau nemachiaj.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Părerea asta e atât de comună încât ar trebui să te facă să realizezi că femeile nu se machiază ca să fie mai frumoase pentru bărbați, ci ca să se simtă ele mai bine. Dacă ar fi contat părerile voastre pe subiectul ăsta era industria beauty falimentată de mult.

| ReddY25 a răspuns:

Îmi plac cele inteligente

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Ma doare capul doar să citesc gândirea limitata a unora.
Machiajul este un mod de exprimare artista ca și pictatul pe hârtie, nu te machiezi ca să te faci mai " frumoasa" ca nu poți să îți schimbi trăsăturile cu care te a înzestrat pe tine natura ci doar sa le evidențiezi.
O femeie nu se machiază pentru voi, ci poate pentru ca asta ii oferă ei liniștea sufleteasca și încrederea de sine, care este problema voastră dacă o femeie prin machiaj devine mult mai încrezătoare în forțele proprii?

| Celestina003 a răspuns:

Eu prefer nemachiată, cine te place te place așa cum ești, și machiată după părerea mea merge numai la un eveniment, sau în oraș puțin machiaj nu strică. Unele fete se machiază si din pasiune, altele pentru că vor să accentueze frumusețea lor, machiajul mi se pare câteodată la unele că arată depărca ești vopsită pe față, prefer machiaj natural!

| Feitan a răspuns:

Ingrijita sa fie, restul-s detalii

| Animeforlifee9921 a răspuns:

Pai daca e deja frumoasa, nu ar trebui sa se mai machieze, dar daca e mai uratica, un pic de machiaj ii trebuie

| Iulianaiuli78 a răspuns:

Eu prefer nemachiată

| mionix00 a răspuns:

Pe femeia frumoasa si naturala nu o bate nimeni oricat machiaj ar folosi, dar femeia aia e rara. Machiajul poate fi folosit ca enhancer, sau ca o masca. Nu suport pitipoancele, in schimb imi plac femeile care nu exagereaza si stiu sa profite de eyeliner care mi se pare ca e cel mai important. In orice caz, in discutia asta conteaza si daca vorbesti despre aventuri sau o relatie. Intr-o relatie e mai importanta personalitatea, bineinteles ca n-o s-o iei pe cea mai urata decat daca esti cel mai urat, dar o femeie de nota 6-7 cu personalitate marfa o intrece pe aia de 10 fara creier. In cazul ala nu mai conteaza daca se machiaza sau nu, conteaza cat de placuta e prezenta ei.
Desi nu-mi place machiajul neaparat, nu conteaza ce-mi place mie, e bine ca femeile au ceva cu care sa isi eleveze aspectul sa le faca sa se simta mai bine in pielea lor, cum si noi barbatii avem barba si suntem mai norocosi ca e naturala si e mai usor de ingrijit.

| iriszmatos a răspuns:

Nu e despre voi.
Cine ti-a cerut parerea? De ce aveti pareri despre lucruri pe care nu le intelegeti?
Sunteti obsesati de ce fac femeile care cica nu va plac in loc sa va concentrati pe cele care va plac.
Asta arata ca si voi le vedeti mai interesante pe cele machiate ca altfel nu erau subiect asa important de barfa.

| Alei1111 a răspuns:

Femeile nu se machiază pentru barbati. Conteaza ce parere au ele. Daca le place sa se machieze sa o faca, atat timp cat nu e un obicei toxic cum ar fi sa nu poata sa iasa afara nemachiata