Eu in general cumpar produse de la Avon si sunt foarte multumita de ele.Am cumparat si de la Oriflame dar cam rar.Imi plac mai mult cele de la Avon.Acum depinde de fiecare.
Cind este vorba de produse cosmetice si de parfumerie, prefer cele bune si mi le cumpar singura, sau le primesc cadou de la sot.
In materie de machiaj cumpar de la avon in materie de parfumuri oriflame. dar si produsele de pe piata sunt unele destul de bune asa ca decat sa mai astept vreo comanda ma duc repede la magazin
Oriflame, Avon, Faberlic, in ordinea asta, uneori mai cumpar si din magazin daca imi place ceva...
Deci optez sa cumpar in magazin, doar vreun parfum uneori cumpar de la avon, (dar cumpar doar alea care stiu ca persista si miroase misto, adica probate de prietene de-ale mele)
De obicei le cumpar de la Oriflame, Avon si Faberlic, dar mai cumpar si din magazine, daca gasesc sa-mi placa ceva.
Le cumpar din magazin, cel mai des, dar uneori cumpar si de la Avon (cand imi place mult un produs)
Sunt bune si cele de la avon! eu mi-am luat o crema de maini, si afost foarte buna!
Prefer ca prietena mea sa le ia din alta parte, ci nu de la astea doua firme. Mi se par lucruri "slabe"
Eu de exemplu folosesc produse si din magazine si de la firme.Folosesc fond de ten sau farduri de la Mary Kay care imi plac foarte mult insa samponurile cremele etc. prefer din magazinenaturiste! Pur si simplu deja stiu care ma avantajeaza si care imi merg!
In general cosmeticele le iau de la farmacie; parfumul il iau si din reviste(si aici ma refer la comanda numai daca ma incanta aspectul)dar asta este regula la mine; am mare grija de fata mea pentru ca asta e f vizibila oamenilor
kalakkas întreabă: