| ioana_5498 a întrebat:

Preferi produsele de la firme precum Avon, Oriflame, sau optezi sa ti le cumperi din magazin?

22 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu in general cumpar produse de la Avon si sunt foarte multumita de ele.big grinAm cumparat si de la Oriflame dar cam rar.happyImi plac mai mult cele de la Avon.Acum depinde de fiecare.happy

mlm
| mlm a răspuns:

Cind este vorba de produse cosmetice si de parfumerie, prefer cele bune si mi le cumpar singura, sau le primesc cadou de la sot.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Prefer sa le cumpar din magazin.

| alexa a răspuns:

In materie de machiaj cumpar de la avon in materie de parfumuri oriflame. dar si produsele de pe piata sunt unele destul de bune asa ca decat sa mai astept vreo comanda ma duc repede la magazinwinking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Oriflame, Avon, Faberlic, in ordinea asta, uneori mai cumpar si din magazin daca imi place ceva...

| borsec a răspuns:

Aceste produse nu imi plac, prefer pe cele din magazine.

| dulshe a răspuns:

Deci optez sa cumpar in magazin, doar vreun parfum uneori cumpar de la avon, (dar cumpar doar alea care stiu ca persista si miroase misto, adica probate de prietene de-ale mele)

| Diva a răspuns:

Prefer sa le cumpar din magazin.

| vio a răspuns:

Prefer produsele nivea...

| dicarmencitta1957 a răspuns:

De obicei le cumpar de la Oriflame, Avon si Faberlic, dar mai cumpar si din magazine, daca gasesc sa-mi placa ceva.

| Kyky a răspuns:

Le cumpar din magazin, cel mai des, dar uneori cumpar si de la Avon (cand imi place mult un produs) happy

| naty_3185 a răspuns:

Sunt bune si cele de la avon! eu mi-am luat o crema de maini, si afost foarte buna!

| ka2 a răspuns:

Prefer ca prietena mea sa le ia din alta parte, ci nu de la astea doua firme. Mi se par lucruri "slabe"

| moonY a răspuns:

Prefer magazinele naturiste

| cutza a răspuns:

Eu de exemplu folosesc produse si din magazine si de la firme.Folosesc fond de ten sau farduri de la Mary Kay care imi plac foarte mult insa samponurile cremele etc. prefer din magazinenaturiste! Pur si simplu deja stiu care ma avantajeaza si care imi merg!

| madonica a răspuns:

In general cosmeticele le iau de la farmacie; parfumul il iau si din reviste(si aici ma refer la comanda numai daca ma incanta aspectul)dar asta este regula la mine; am mare grija de fata mea pentru ca asta e f vizibila oamenilor

| lily1970 a răspuns:

Prefer produsele de la Farmec, Gerovital, Nivea, mai putin Oriflame sau Avon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Toate produsele cosmetice le cumpăr numai de pe catalog: Avon, Oriflame, Faberlic, Hemel, Forever, etc.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le cumpar de la hypermarket. Am mai comandat in trecut pentru ocazii speciale.Nu se merita cele de la Avon, Oriflame, sunt prea scumpe, este prea putin parfum si nici calitatea nu e cine stie ce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general le cumpar de la firmele acelea.(mai mult Avon) dar sunt si exceptii cum ar fi: fondurile de ten(pentru o nuanta exacta) si parfumurile (pentru adevaratul miros).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Optez sa le cumpar din magazin sau sa le comand p net

| maryposa a răspuns:

Imi plac prod de la avon...sunt rep si in fiecare luna imi iau cate cevahee hee

Întrebări similare