anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna e foarte frumoasaaaaa. Toata lumea ii zice ca e superba. M-am saturat... O consider cea mai frumoasa fata de pe Planeta. Ea isi cenzureaza majoritatea pozelor. Insa nimeni nu pare sa observe asta. Toti o considera PERFECTIUNEA LUMII. E buna la scoala... Dar cel mai mult ma enerveaza ca lumea ii zice mereu ca e extraordinar de frumoasa, Miss Romania si asa mai departe. Vreau doar sa va cer parerea. Ce credeti despre ea?

Răspuns Câştigător
| Mary1904 a răspuns:

Nu merge nici cu copy paste pentru ca link-urile nu sunt valide. Daca intr-adevar este prietena ta cea mai bun, tu ar trebui sa fii prima care ii spune ca e frumoasa, sa fii mandra de ea, nu sa ceri pareri despre ea ca pe ask.fm. "Ce parere ai despre x si y?" Nu e frumos. Daca chiar sunteti prietene inceteaza cu gelozia si incearca sa te porti ca o prietena adevarata. Bafta!

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
ne-am putea da cu parerea daca acele link-uri ar fi valide.
asa ca, revin-o cu ceva link-uri bune
O seara bunahappy

caramela
| caramela a răspuns:

Nu merge.

| catalinaicg a răspuns:

Ciao!
Linkurile nu merg.

| mircea22b a răspuns:

Nu merg linkurile alea nici cu copy-paste. Da invalid request.

| Laura927 a răspuns:

Trimite si mie poza sa vezi cât de multe defecte ii găsesc laughing, nu sunt eu perfecta dar cand e vorba de gusturi se discuta.
Si ca unul o face frumoasa se i-au toți precum oile.
Iti dau eu argumente sa le zici celor " îndrăgostiți " de Miss România!
Si eu am patit ca si tine la școala era una Cezara ca si acum ii țin minte numele laughing si toți ii duceau bomboane si flori si eu m-a simteam ca un rahatel laughing
Pana cand intr-o seara cu mama i-am descoperit defecte si de fiecare data cineva zicea ca are fata frumoasa sau corpul frumos eu aveam argument pregătit si cand le " deschideam" ochii ziceau si ei ...hmm ai dreptate ...nu e cine stie ce.
E hai ca te învăț eu, trimite poza încă o data!