| Tashline a întrebat:

Prietena mea cea mai buna s-a pensat intre sprancene si acum i-au aparut cosuri. M-a intrebat daca stiu ceva ce o poate ajuta. N-am stiut ce sa-i spun. Atunci m-am gandit la TPU. Stiti vreo masca faciala usor de facut, eficienta, cu ingrediente usor de gasit, la indemana. Gen masca faciala cu fructe ( numai ca alea sunt pentru prevenirea lor). M-am gandit si la crema de galbenle, dar nu sunt sigura ca e buna la cosuri. Desi stiu ca e buna la mai orice. In fine, dau fundita pentru cel mai eficient remediu de casa!

Răspuns Câştigător
| JASMYNA88 a răspuns:

Crema de galbenele e bun dupa orice pensat, epilat. sau o crema hidratanta. acum practic ea are iritatii. dupa ce apar astea trebuie sa ai rabdare, sa foloseasca o solutie astringenta sau la nevoie spirt sau zeama de lamaie(ca sa le usuce). si sa foloseasca corector ca sa nu se vada. este corector pentru cosuri special, la avons au oriflame gasesti.

4 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Apa oxigenata

| LoriLoL a răspuns:

Probabil inainte sa se penseze nu a dezinfectat zona respectiva si i-au aparut iritatii. poate sa foloseasca linistita crema de galbenele este buna pentru orice, eventual o masca cu zeama de lamaie+argila..sau malai+miere combinatii de genu.

| hamudi2009 a răspuns:

Aloe vera