| Yuuko a întrebat:

Prietena mea m-a intrebat daca e ceva rusinos sa ai alunite. Eu i-am zis ca nu e. Voi ce parere aveti?

5 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Nu,sigur că nu e!
Bine...e adevărat că unele aluniţe(fie prea mari, fie localizate nu tocmai în cel mai potrivit loc) nu arată prea bine, dar asta nu înseamnă că e ceva ruşinos. Bine că i-ai spus aşa prietenei. happy
PaPa!

| TrottiForYouOfSurprise a răspuns:

Nu nu este rusine pentru.ca ea nu are nicio vina! Daca este ceva inestetic poate sa se duca la dermatolog

| crisbebe a răspuns:

Depinde ce alunite.eu am multe alunite dar nu din astea iesite din relief decat 2 am asa si nu prea sunt cine stie ce la vedere dar nu e mare rusine ca asa ne-a lasat dumnezeu.
si daca are una mare mare iesita din relief si e la vedere rupe din coama calului un fir pe par si infasoara-l de alunita si sa vezi ca alunita ori se trage ori cade dar nu se intampla nimic

| annyannya a răspuns:

Nu, nu e! Si eu am multe alunite, dar nu mi se pare un lucru rusinos! happy :*

| V3ra a răspuns:

Nu e deloc rusinos c'mon... exista vedete care isi deseneaza alunite pe fata ca sa fie mai frumoase; in cazul in care sunt mari si inestetice situate intr-o zona cum ar fi pe fata, atunci se poate duce la dermatolog sa le cauterizeze!

Întrebări similare