anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea nu intelege de ce nu o plac baietii thinking eu stiu dar nu vreau sa ii spun...si m a rugat sa pun intrebare pe TPU(fiind ca ea nu vrea sa isi faca un cont doar pentru asta):
Pentru BAIETI:ce fel de fete va plac(inalte, scunde, blonde, brunete, destepte, mai proaste, cu sanii si forme mari/mici)... dati-mi detalii adica :
sa vorbeasca frumos sa iubeasca natura etc.Scuzati categoria. Funda

Răspuns Câştigător
| LorryDulce a răspuns:

Nu trebuie sa faci ceva anume sau sa copiezi pe cineva ca sa te placa cei din jur, mai ales baietii.Trebuie pur si simplu sa fi naturala,sa fi tu fara a-ti schimba comportamentul in functie de persoana si evident lucruri care tin de fiecare persoana, sa fi ingrijita, sa nu dai in penibil si sa lasi totul sa vina de la sine!

9 răspunsuri:
| kiss a răspuns:

Pentru inceput spun ca prieten iti e acela care iti spune adevarul in fata oricat de dureros ar fi. daca tu stii, dc nu ii spui? o lasi sa se streseze din cauza asta, sa stii ca-i chiar un chin pentru ea, imi dau seama cum se simte. dupa cum ai pus intrebarea, imi imaginez ca este vorba de felul in care arata si nu de cum gandeste. nu vrei sa ii spui pentru ca tu crezi ca o sa se supere insa presupun ca-i deja suparata asa ca mai mult ai ajuta-o.

Răspuns utilizator avertizat
| edytzu4 a răspuns:

Pai. aspectu conteaza, da nu f mult... Conteaza sa ai ce discuta cu acea fata, sa te simti bine in privinta ei, sa nu fie geloasa, sa te inteleaga, sa fiee persoana unde poti sa te descarci! Sa nu fie prea plinutsa big grin... Sii, pentru mine, sa accepte ca sunt un golan, si sa nu incerce sa ma schimbee! :* Si apropo, spune-i ca pentru oricine in lumea asta exista acel cineva! O sa il gaseasca la mmtu potrivitt!

| edytzu4 a răspuns:

Sa te simti bine in prezenta ei * big grin

| DanDannn a răspuns:

La unii nu conteaza.la altii da. de ex, mie imi plac brunetele, nu foarte destepte dar nici proaste bata, nu conteaza sanii etc..., sa vorbeasca destul de frumos.winking

| xDeeDee8D a răspuns:

Poi am intrebat-o daca vrea sa ii spun de ce si a zis ca mai bine afla singura :-

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca stii si ii esti prietena de ce nu ii spui si poate chiar sa o ajuti sa repare acel defect sau ce crezi tu ca are?

| BeatrizBenz a răspuns:

In linii mari trebuie sa aiba 2 maini, 2 picioare, 2 sani, 2 ochi... si tot asa. Oricat ai fi de urata, grasa, proasta etc, tot gasesti un tantalau sa te placa.

| Massi a răspuns:

Poate pentru simplu fapt ca este urata v-ati gandit la asta mie imi place cel mai mult si cel mai mult sa fie desteapta si sa fie blonda sau bruneta cu sanii potriviti!