| Stefyysteeemaryy a întrebat:

Prietena mea se crede urata... As vrea sa o încurajez. Dar nu știu cum... Dacă ii zic ca este frumoasa ea imi zice ca spun asta pentru ca sunt prietena cu ea.

3 răspunsuri:
| Emmeii a răspuns:

Bună.

Spune-i motivele pentru care e frumoasă, tot ce te face să o iubeşti! Nu că are fund frumos şi sânii mari, ci că are ochii blânzi şi mâinile fine, păr moale şi o faţă drăguţă. Chestii simple, care le remarci la ea cu uşurinţă!

O seară bună!

| diaac a răspuns:

Frumoasa intentie. Este cam greu pentru ca unii oameni chiar resping complimentele si nu le cred. Poti sa incerci sa ii spui lucruri punctuale care iti plac la ea (ca iti place poate zambetul ei, cum se imbraca sau cum isi face parul) - daca este ceva specific, poate fi mai convingator pentru unele persoane (si suna mai putin "absolut" decat sa ii spui frumoasa, poate primi macar un mic compliment). Totusi nu te lasa descurajata daca prietena ta continua sa spuna ca nu este adevarat si ca e urata; nu este nimic personal. Unii oameni pur si simplu nu stiu sa primeasca u compliment. Daca ai rabdare cu ea si ii spui in continuare, poate la un moment dat o sa reuseasca si ea sa se vada in felul in care o vezi tu. (Si sigur, ii poti spune ca nu faci complimente doar pentru ca sunteti prietene). Ai mai putea sa ii atragi atentia daca si altcineva o considera frumoasa, poate si asta sa o convinga.

| C96 a răspuns:

Spune-i in primul rand ca nu exista persoana urata, ea probabil se rezuma doar la aspect, pune-o sa se gandeasca cat de minunata este si spune-i cat de fericit esti ca esti cu ea, spune-i ca o sa fie bine si sa nu mai gandeasca asa pentru ca nu face nimic, incearca sa o faci puternica sa ii dai siguranta si sa nu se mai simta asa! Sper ca te-am ajutat, salut!