Nu draga din conta, fetele blonde cu ochii albastri si verzi sunt foarte atragatoare, probabil amica ta iti zice asta din invidie.
Nimic mai fals. Prietena ta ori e proasta, ori e invidioasa. Din 2, una.
Ochii verzi merg excelent cu parul blond.
De cand trebuie sa se asorteze culoarea parului cu ochii? Daca nu ti se asorteaza inseamna ca nu te-ai nascut ca sa fii la moda? Maine o sa va taiati urechile ca nu merg cu noua frizura. De unde naiba le scoateti?
Eu sunt blonda si am ochii verzi, imi place foarte mult combinatia asta! Mai ales daca esti putin bronzata, ochii verzi ies in evidenta.
Mie mi se pare o combinatie reusita - prietena mea arata asa si este superba .
Merg foarte bine.Si prietena mea este la fel.Probabil ca prietena ta nu vrea sa arati mai bine ca ea si vei avea mai mult succes la baieti.
Nu`i adevarat
Mie imi plac foarte mult ochii verzi in combnatie cu parul blond
Dar parerile difera
Au am ochii verzi verzi si mari dar marul meu e castaniu.
Sper ca ti-a fost de ajutor parerea mea:*
Nu neaparat. acum depinde de parerea fiecaruia. dar daca tie iti place. fa ce crezi tu. nu te lua dupa ce spune ea
Ei, bunica lu` bunica
Merge ceea ce ti-se potriveste
Incearca, poate are dreptate, poate n-are (totusi eu zic ca viseaza fatuca aia...)
Stii ce? Eu nu inteleg deloc legatura asta dintre culoarea parului cu ochii. Dupa parerea mea, toate combinatiile sunt reusite.
Dar, ca sa te ajute, am auzit ca blondul merge foarte bine cu ochii verzi, mari nici nu se mai pune problema.
Nu`i adevarat ce zice ii invidioasa
eu sunt blonda cu ochi verzi mari si`mi sta super
ca am avut mai multe culori si asa m`o prins cel mai bine l ochii ca-mi ies in evidenta.is invidioase prietenele astea nu tot timpu trebuie sa ne luam dupa ele. sa vz ca am patit si eu cand m`am vopsit blonda m`o vazut o prietena si o sp ca c fain imi sta si mai tarziu cand m`am intalnit cu ea am intrebat`o daca mi`o stat mai bine culoarea care am avut`o inainate ciocolatiu aramiu decat blond si ea imi spune ca mi`o stat super fain ciocolatiu dar era logic ca o spus de ciuda
viorica_7160 întreabă: