Da, este adevarat, eu cand eram mic il aveam creț si blond, iar acum in am drept si saten!
Bună.
Nu este o regulă de bază, mama mea a avut părul ondulat mereu, eu am semănat cu tata, îl am drept.
Pa, pa.
Eu am observat din proprie experienta ca totul tine de tunsori. Cand eram mica aveam parul lung si drept. M-am tuns pana la umeri si de atunci am parul ondulat( de vreo 5 ani). Buclele mai dispar si de la vopsit, facut cu placa, ondulatorul etc pentru ca structura parului se degradeaza. Dar nu e universal. Mama are parul cret cret. Il avea si cand era mica si acum la 49
Nu neaparat.Eu cand eram micuta aveam parul undulat, apoi mama m-a tuns mai scurt si parul mi s-a indreptat. Poate ca mama ta s-a tuns scurt de tot (gen castron) si din acest motiv poate il are drept acum. Daca nu te vei tunde scurt nu are cum sa ti se indrepte.
Cum spune si "Politaiu". dar daca vrei de pe acum sa-l ai drept, trebuie sa te tunzi de acolo de unde iti incep buclele. eu am facut asta si mi-a mers, chiar daca am ramas cu parul scurt. partea proasta e ca tie, buclele nu au un asa zis "inceput" si va trebui sa te tunzi ca un baiat... de fapt cum vrei tu!
bafta!
Pai da... odata cu inaintarea in varsta parul isi mai pierde din propritati.
De exemplu eu cand am fost mica am avut parul cret-cret, dar acum il am usor ondulat, dar foarte putin.
Sper ca ti-am fost de ajutor si te-am lamurit!
Nu e adevarat.De obicei, persoanele cu parul ondulat patesc asta. Cele cu parul cret nu.In schimb daca au parul cret si il indreapta, exista posibilitatea sa il strice, sa ramana drept toata viata.
Eu nu ma indrept cu placa si am parul usor bucle spre varfuri. As avea posibilitatea sa se indrepte si mama mi-a zis asta, ea il avea cand era mica la fel ca al meu si acum il are asa drept!
Depinde si de par si de gena. Eu una am par "african" si e atat de cret incat nu il pot pieptana iar la mine in familie s-a plans decat mama care a vrut par drept. Si pieptanatul in fiecare zi poate duce la indreptarea lui.
Si eu aveam parul ondulat rebel pana acum 1 an, cand a inceput sa fie 3 sferturi drept si un sfert ondulat. dar tot rebel imi sta. cand eram mai mica, prin clasa a 7-a sau a 8-a aveam parul cret si pana la 12-13 ani l-am avut negru, acum il am castaniu inchis. mama l-a avut pana la 13-14 ani blond spalacit (d'ala spre alb)si foarte foarte drept, iar dupa i s-a inchis la culoare si i s-a facut ondulat. acum il are un saten aluna si e ondulat, chiar daca il are mai scurt.
Panteraa întreabă:
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: