Poate ca este un baiat mai timid si ii este teama sa faca primul pas, acum nu spun sa-l faci nici tu ca nici eu nu cred ca l-as face, undeva la mijloc este un semn de intrebare.''atractie reciproca'', nu inteleg ce l-ar impiedica sa-ti spuna ca te place?! dar daca tu crezi ca merita lupta pentru el si fa-i tu primul pas, incearca-ti norocul! multa bafta
Cred ca mai bine ar fi sa-l intrebi tu.sau poate ii poti spune ca ai auzit ce a zis despre tine.si ca si tu il placi.si daca ar vrea sa faca ceva in privinta asta.
Baiatul e ceva mai timid. Daca doresti sa se infiripe ceva intre voi, poti face tu primul pas. Arunca tu paiele pe jar, s-ar putea sa iasa flacari.
Oricât de bun ar fi ceva, voi găsiţi probleme. Femei şi am zis tot, ilogice şi limitate.
Intradevar ai de ales, ori stai si inghiti ori faci tu primul pas... Te sfatuiesc sa faci primul pas sau daca nu mai e o posibilitate un prieten bun care sa-i explice cum stau lucrurile sa faca el primul pas si sa-i dea niste sfaturi.
Trebuie sa-l cunosti cat de cat, cel putin de departe e posbil sa fie mai timid uite-te si la comportamentul pe care il are fata de alte persoane. daca e foarte timid sau macar putin, incearca sa te apropii tu de el si sa-l abordezi sa vezi cam ce zice. dar daca nu e ti[pul timid si dimpotriva se da smecher si flegmatic, eu zic sa ai grija nu in sensul sa te feresty de el, ci de ceea ce ai putea sa ajungi sa simti pentru el poate ca de fapt nu-l interesezi, sau doar pentru o mica distratie si cum nu cazi la picioarele lui nu-l intereseaza sa faca pe cuceritorul tot ce e posibil. Pana la urma in dragoste totul e posibil. daca nu e tipul retras si melancolic si stii ca nu l-ai rani incearca sa-l faci gelos vezi cum reationeaza daca se aprinde sau ii esti total indiferenta. ramane la latitudinea ta ce faci. SUCCES
kalakkas întreabă: