Nu prinde. Spun acest lucru din auzite pentru ca nu m-am vopsit niciodata, sunt naturala!
Eu iti spun din proprie experienta ca nu.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Care vopsea? Ce vrei sa vopsesti? Pereti? Tocurile de la geam? Parul? Dezvolta.
Capata o culoare rosiatica sa tii
Pe bune acum ce legatura are menstruatia cu vopsitul parului?
Banuiesc ca vrei sa te vopsesti pe parul DIN CAP
Nu prea prinde mai astepta un pic decat sa dai bani pe vopsea si sa iti strici si parul mai bine stai linistita cateva zile ca nu pleaca vopseaua de pe raft nici parul
Vopseaua prinde. dar exista sanse mari sa te trezesti ca faci o infectie. cand esti in perioada asta e mai bine sa nu te vopsesti pentru ca este dereglata circulatia sangelui si poti foarte usor sa te trezesti cu niste bube in cap in adevaratul sens al cuvantului. mai asteapta. pentru sanatatea ta. te pup
Nu cred ca are mana ca sa prinda cevaglumeam.Nu prinde mai bine asteapta pana iti trece menstruatia
Depinde. mie de exemplu mi-a prins si inca foarte tare. mi-am luat vopsea castaniu mediu si mi-a iesit negruuu intens.am crezut ca mor cand m-am vazut
Nu prinde, o data pe o prietena de-a mea a certat'o o stilista ca poate sa creada asa ceva si a vopsit-o desi ia era la menstruatie... a venit acasa era f. fericita ca a prins culoarea nu stiu c eh...si dupa 2 spalari a curs fumos toata vopseauadeci e pe incercate, nu prinde!
Raspunsul la aceasta intrebare il caut si eu... din pacate, nu sunt lamurita pentru ca nu am gasit nicio explicatie logica. Singura care pare cat de cat plauzilbila, ar fi faptul ca: vopseaua nu prinde in timpul menstruatiei din cauza unor hormoni care se elibereaza in acesta perioada. Dar, cred ca merita sa incerce fiecare pe parul ei/lui!
Fetelor am si eu o intrebare. de ce nu mi se prinde vopseaua?
m-am vopsit de 2 ori si nu s-a prins nici macar un pic... x-(
DaciaRomania întreabă: