| heroforyou a întrebat:

Pro sau Contra genelor false?

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pro doar pentru ocazii speciale!
Pa, pa.

| KellyGreen a răspuns:

Contra, se vede ca sunt false si parca esti pitipoanca. Mai bine te dai cu niste mascara.

| DakotaRoyse a răspuns:

Pro, dacă nu sunt exagerat de lungi, şi evident, purtate doar la ocazii.

| ღRαmøOoღ a răspuns:

Contra...
prefer ca totul sa fie natural.

| andreeei a răspuns:

Contra, simplitatea mi se pare cea mai frumoasa

| Daviiiiiid a răspuns:

Sunt baiat si sincer, ce rost are sa iti strici fata, mai precis genele.pentru un rahat? Nu are rost, sint sigur ca esti frumoasa si naturala.deci CONTRA.
P.S: Nu spun ca la un screen sa nu iti pui, dar nuin viata de zi cu zi.happyBafta, si sper sa nu iti pui:*

| IoanaLoredana a răspuns:

Uite eu iti spun din experienta.Gene false de care? Pe sina sau fir cu fir?
Eu am avut de 2 ori gene false dar puse asa pe smocuri de fire...
Prima data mi lea pus o fata care aplica si gene si unghii false si mi lea pus foarte dese si foarte frumoase am fost ff multumita dar eu am norocul sau ghinionul nu stiu cum sal numesc ca imi creste parul foarte repede si atunci normal genele mele au crescut repede si in 2 saptamani a trebuit sa le dau jos ca deja se observau genele mele.Alt dezavantaj pe care l-am intampinat cand le-a dat tipa jos a fost ca mia smuls si din genele mele destul de multe si aratam mega urat.
A 2a oara am zis sa mi le pun la salon am dat 1 mil 800 si nu am fost satisfacuta deloc.Lea pus rarae si a zis ca mai multe nu poate pune ca eu am genele slabe si nu sunt dese.Ok asta a fost am dat banii degeaba.Cand la fel am venit innapoi la salon sa le dea jos...aceiasi pb, o groaza de gene de ale mele smulse...
Asta e ce am patit eu.Nu iti dau nici un sfat ramane la decizia ta ce vrei sa faci, e drept ai si avantaje arata foarte foarte bine

| WeaponGirl a răspuns:

In conditiile in care dupa ce iti dai jos genele false ramai...thinking cheala la ploape...tu ce zici?! laughing nu vorbesc din experienta,nu am nevoie sa-mi pun.dar am vazut la altele, daca nu aveti gene, tratamentul cu ulei de ricin e foarte eficientwinking

| Chelsea13 a răspuns:

Contra dar daca de ex. ai o boala sau ceva si nu ai gene este rmal sa folosesti unele.Sau de ex. daca ai gene rare, mici iti poti pune. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| chipicao2 a răspuns:

Contra.

| olivia12 a răspuns:

Contra! sunt mai frumoase genele adevarate
cele cu care te nasti!

| Happinessyee a răspuns:

Eu sunt contra. Ele sunt frumoase asa cum sunt love struck

| ANONIM49112911 a răspuns:

Contra. Dar daca cunosti pe cineva specializat, la ocazii mai rare si mai speciale se poate, dar nu prea lungi. Nu exagera!

| Diianaa a răspuns:

Contra...sunt frumoase ale tale.
Mai bine le dai cu un rimel pentru volum, daca le ai mai mici :*
Si se vede foarte urat daca iti pui false.Nu se lipesc bine si sunt aiurea happy

| CrazyVioletBubble a răspuns:

Impotriva :]`. Nu oricui ii sta bine cu gene false si decat sa arati ca o sa nu zic cum ...mai bine o lasi balta oh go on.

| CrazyVioletBubble a răspuns:

Impotriva.

Întrebări similare