| FataCuOchiCapruiX a întrebat:

Pro sau Contra uniformelor scolare? Ce parere aveti despre uniforme?

15 răspunsuri:
| Biby a răspuns:

Buna.
Contra! Urasc uniformele! Am avut noroc ca am purtat doar in clasa I si a II-a.
De ce le urasc? Sunt urate, toate la fel, inconfortabile si tot timpul cand te intalnesti cu o clasa fara uniforma zic:"Uite-i si pe prostii astia! Nu au banii sa-si cumpere haine de firma si vin in uniforma asta dezgustatoare.Ha ha ha!"
Poate ca unii nu au banii de haine, pentru ca parintii lor nu muncesc.Dar nu e treaba noastra! Si nu trebuie sa suportam noi consecintele din cauza lor.

| AnnyXoxo a răspuns:

Contra.Eu sunt la o scoala la care se poarta uniforma formata din sacou si cravata+ casama alba! straight face da mno. eu nu le port tot timpul.hee hee

| IateyourCookie a răspuns:

Mhai eu sunt pro uniformei pe care o am acuma.tricou alb.Il pot combina cu orice, il pot accesoriza si arta binisor.Dar as fi contra daca ne-ar baga uniformele din clasele mici 1-3 cu fustite mov si sacou. bleachhhh

| Aniiia a răspuns:

Sunt eleva si vreau sa avem uniforme scolare,pentru ca asa o sa parem si noi mai civilizati la scoala si o sa dam un aer de scoala foarte buna! La noi se vor pune anul acesta, de abia astept, mai ales ca-mi plac la nebunie!

| clau25 a răspuns:

As putea spune ca sunt pro daca am avea niste unifoarme mult mai tari, mai la moda, mai frumoase; insa daca ar trebui sa purtam niste tampenii numite uniforma as fi contra

| myhaelutzza a răspuns:

Eu una sunt pro.deoarece fiind toti elevii imbracati la fel nu se pot face diferente intre clasele sociale si se evita eventualele "barfe" despre cum e imbracata una sau alta.Plus asta la mine in oras doar liceele cu renume au uniforme.

| ciresepeetno a răspuns:

Eu sunt contra uniformelor fiindca aven niste uniforme stupide si incomode.Dar as fi pro daca am avea si noi niste uniforme mai interesante.

| blackwidow a răspuns:

Pro. La cum evolueaza lucrurile in ziua de astazi si la cum incep sa se imbrace elevii(mai ales fetele), prefer sa-i vad in uniforme. Si mai mult decat atat, fiecare liceu sa aiba propria lui uniforma ca sa stim de unde e fiecare; poate asa, o sa invete si ei mai mult ca sa poarte uniforma unui liceu mai bun. Numai bine

| xCottonCandy a răspuns:

Pe o parte sunt pro pentru ca suntem scolari,
`pe`cealalta parte sunt contrra pentru.ca mie nu imi place sa ma imbrac ca ceilalti...am un stil diferit

| jony a răspuns:

Sunt pro! Fiindca asa poti sa stii care e Elev si numai bagi infractori in seama in incinta scolii.

| 0vidius a răspuns:

Sunt pro e prea mare dezordine in invatamant toti vin imbracati cum le tuna prin cap sau ce viseaza noaptea. In Iasi de exemplu liceele care au rata de absolvire la BAC de peste 90% toate au uniforma obligatorie.

| Dreamt a răspuns:

Contra total ...chiar daca unii zic ca ar putea fi nu stiu ce discriminare, eu zic ca ar fi mai bine asa. Ce e vina mea ca colegul de banca n-are banii de haine de firma...pe mine nu ma intereseaza, ma imbrac cum vreau cu ce vreau si in plus hainele noastre ne dau personalitate.

| Thevampirediariesfan a răspuns:

3 sferturi pro su 1 contra. Pro pentru ca unii elevi nu au o cine-stie-ce vestimentatie ca ceilalti si sunt jenati atunci cand vad pe cineva ca se imbraca mai bine dar atunci cand poarta uniforma se simte bine si stie ca nu se face nicio diferenta si nu e barit pe la spate cu ce se imbraca.Contra pentru ca unele uniforme sunt chiar inconfortabile!
{dai funda? Ca eu nu am niciuna crying}

| imifacuncontincarescriucudiacritice a răspuns:

Pro uniformelor scolare!
P.S.: Sunt elev.

| danyk7 a răspuns:

50% pro 50% contra

Întrebări similare