anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Problema: am gambele groase (musculoase mai mult...pe lanag faptul ca gambele groase sunt o mostenire de familie, ale mele mai au si muschi rolling eyes) ce pot sa fac? mi-e cam jena sa port fusta ori pantaloni scurti, iar unele perechi de blugi pe care le probez in magazin nu le pot purta pentru ca imi vin mult prea stamte pe gamba... ziceti-mi niste ex fizice daca pot sa rezolv cv cu ele sau niste trucuri sa le mai subtiez(trucuri care pot fi incercate la orice ora din zi si din noapte, nu chirurgie sau altceva)

pe langa asta vroiam sa va mai intreb despre genunchi ce pot face ca sa arate mai bine pentru ca la mine arata destul de rau...si pielea si forma...

precizez: am gleznele normale si coapsele la fel (constiturie: robusta, inaltime 1.66 si 53 kg, 13 ani)

funda+voturi

Răspuns Câştigător
| FaraNume1249 a răspuns:

In primul rand, pentru musculatura gambei si forma genunchilor nu poti face nimic fara operatii estetice, pe care nu ti le sugerez.Este mostenire genetica.
In al doilea rand esti nebuna.laughingEu ma plang zilnic de faptul ca am gambele extrem de subtiri in comparatie cu fundul si talia, iar toti blugii pe care ii gasesc imi stau asa lalai pe gambe incat daca port o geaca mai lunga. spui ca sunt anorexicalaughing
Bucura-te de ce ti-a lasat Dumnezeu, mai ales ca nu ai grasime ci muschi>big grinbig grinbig grin

| AnnaS98 a răspuns (pentru FaraNume1249):

Bai eu am celulita si vergeturi la 13 ani! cum sa ma bucur?! gambele mele arata ca picioarele tatalui!

2 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Oameni nebuni și nemultumiți, drace i ai.