| Muflă a întrebat:

Probleme cu părul. Again. Am fost albastră toată vara (it was awesome) şi când am fost la mare mi s-a dus aproape toată culoarea, părul meu fiind în momentul ăsta un fel de jad în varianta mai ştearsă şi căcăcioasă. Cum nu vreau să umblu cu cânepă în cap, şi vopsea sau albastru de metil nu mi-au mai rămas, am două opţiuni:
a) Mai am vreo 3 sferturi de sticluţă de castelani şi un sfert de violet de genţiană, deci aş putea să-mi fac părul roz cu breton mov până în weekend când o să-l vopsesc negru
b) Mă spăl bine pe cap şi încerc să scot şi albastrul care a mai rămas, îndur o săptămână de păr blond şi naşpa şi mă vopsesc castanie (culoarea mea naturală) în weekend
În caz că aveţi nevoie să ştiţi, am ochii în halu' ăsta http://i732.photobucket.com/albums/ww326/chupacabraluvsy ew/sfkhsfgkh.jpg, pielea puţin bronzată (dar nu pentru mult timp, probabil în câteva săptămâni o să fiu iar brânză) şi mi se-nroşeşte nasul destul de uşor, chestie pe care rozul o cam scoate-n evidenţă (din nefericire).
Din moment ce rozul nu mă reprezintă şi cu blond îmi stă oribil o să fie tot acelaş drac... deci a sau b?

3 răspunsuri:
| Paulla a răspuns:

Dacă nu-ţi place nici una din variante, îţi recomand să dai o fugă până la farmacie şi să-ţi ei o sticlă de albastru de metil.
Dacă nu, optez pentru b. Părul roz pare o obţiune bună dar nu cred că ar arată bine pe piela bronzată.

| Muflă explică:

@Paulla
Aş fi făcut deja asta dacă nu eram lefteră...

| Paulla a răspuns:

Atunci eu rămân la varianta blondă, cred. Tu ştii care te prinde mai bine.