Sunt produse foarte bune dar sunt si unele mai putin bune. Trebuie sa testezi. Daca nu esti sigura in legatura cu un produs intreaba si tu pe ceilalti. Poate l-a mai folosit cineva si iti poate da o sugestie.
Da... cum ar fi gelurile de dus naturals si senses. la make up sunt praf... dar cert este ca sunt bune mastile. cremele lotiuniile de la skin so soft, fac pielea catifelata. la sampoane sunt varza in rest avonul este si bun si prost.
In principiu, depinde de om. adica pentru unii sunt bune unele game, pentru altii, altele. eu de ex, le folosesc pe cele cu care stiu ca ma imbac eu bine
Nu toate.de abicei machiajurile sunt cat de cat si parfumurile. dar sampoanele sau cremele anticelulita.chiar deloc.
Depinde ce produse...eu am fost reprezentat avon si aveam vanzare in special la parfumuri, la rimeluri si la gelurile de dus
Singurele produse avon pe care le mai cumpar sunt lacurile de unghii si bijuteriile, pe care le consider frumoase si rezistente...nu sunt impotriva acestei firme dar toate cremele de la ei nu au fost benefice pentru pielea mea