| ClassyAndSassy a întrebat:

Progam,ce sa fac dupa scoala, sunt clasa a4a...
Fara tampeni,comentari, reprosuri.
Funda!

Răspuns Câştigător
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Sunt o multime de lucruri pe care le poti face, depinde de ce iti place tie sa faci. In primul rand ma gandesc ca trebuie sa iti faci temele si sa inveti pentu urmatoare zi.
Poti de asemnea sa stai pe net, sa iesi cu prietenii pe afara, sa citesti o carte, sa faci sport, sa iti redecorezi camera, sa desenezi/ pictezi daca ai talent, Poti sa te apuci de un blog, e chiar interesant, e o activitate foarte ok si te auta mult si pentru la scoala deoarece iti va veni mai usor sa faci compuneri si sa te exprimi corect si coerent.

| ClassyAndSassy explică (pentru KellyGreen):

Mersi,am talent la desen, am medalii si tablouri la expozitii, blogul meu e asta: http://avalongreenfashion.blogspot.com/

| KellyGreen a răspuns (pentru ClassyAndSassy):

Foarte dragut blogul si succes in continuare, poti intra si pe al meu:
http://polly-lena.blogspot.com/

16 răspunsuri:
| tequillaXd a răspuns:

Pai poti sa faci cursuri. De exemplu la palatul copiilor, iti poti cumpara o chitara si poti invata sa canti. Te poti uita la seriale-desene sau la ce iti place, poti iesi cu prietenii sa te distrezi. Poti sa te duci la inot, karate sunt multe lucruri de facut...

| NemNUZ a răspuns:

Pai ce poti sa faci? Fa ce vrei tu, distreaza-te, mergi la un fotbal cu prieteni, cheamati prieteni la tine si jucativa pe PC ( asta nu o recomand laughing ). Stii tu ce vrei sa faci, acum nu putem noi sa iti spunem sa joci de exemplu sah daca tie nu iti place laughing. Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste, fa sport, iesi cu prietenii afara.

| Azazea a răspuns:

Eu zic sa mai inveti la limba si literatura romana, ce zici?
aproape toate cuvintele pe care le-ai scris sunt gresite @_@

| Chøço a răspuns:

Te poti apuca de un sport, sa iesi cu prietenii, sa citesti.
Sper ca te-am ajutat.

| xFakeSmilex a răspuns:

Poți face ce vrei tu.
Gen: ieși în oraș, plimbă-te cu bicicleta sau rolele, citeste sau altceva.
Daca vrei ceva mai practic inscriete la cursuri de dans, teatru, sport sau altceva.

| y0nutz3ly a răspuns:

Fa un sport iesi cu prietenii nu iti pierde vremea de la clasa a 4 a pe calculator de dimineata pana seara big grin

| Anamaria2002 a răspuns:

Fa-ti tema.

Răspuns utilizator avertizat
| AldeaAlexandru a răspuns:

Sall! Poti face sport sau sa te apuci de Metin2, asta te-as sfatui eu!

| Gabitza11 a răspuns:

Daca ai o prietena buna in clasa poti merge la ea si va faceti temele impreuna, dupa care iesiti afara cu bicicleta, rolele...

| SmEkk a răspuns:

Apucate de un sport..Handbal, volei, lupte ce fac eu dupa scoala, tenis, orice poti orice sport, poti sa te joci cu prieteni sa jucati un monopoly remi orice. Indicat sa te apuci de un sport! Bafta.