Daca vrei sa ai dinti perfecti atunci trebuie sa mergi la stomatolog. Sa nu crezi ca vedetele din Romania au dintii asa de frumosi in mod natural, deoarece nu se poate acest lucru. Daca tu crezi ca a avea o strungareata e un defect... Sunt persoane publice din America care au strungareata si care sunt celebre. Sunt celebre pentru ceea ce sunt ele ca persoane nu pentru cum au dintii. Totusi, e dorinta ta sa ai dinti perfecti, mergi la un stomatolog (intai interseaza-te cat costa o consultatie), mergi la mai multe cabinete stomatologice ca sa studiezi piata (sa vezi ce servicii iti ofera si ce preturi si sa alegi cel mai bun raport calitate-servicii-pret). Cred ca ai 2 alternative: ori iti extrage dentistul acei dinti care nu iti plac si in loc vei avea niste implanturi, ori utilizezi un aparat dentar. Mergi la un stomatolog. Sanatate!
Pai nu exista creme, pastile sau mai stiu eu ce, trebuie sa mergi la un medic stomatolog si sa iti pui aparat dentar doar ala iti poate indrepta dintii si apropia.Nu stiu cat costa dar ar fi bine sa te interesezi. Daca treci de 18 ani e greu sa se mai poata face ceva
Poti sa-ti faci o proteza pe care sa o porti doar cand iesi din casa, se poarta la vedete.De ce crezi ca au dinti perfecti?
Pai du-te la dentist. altundeva nu cred ca se poate. cred ca v-a trebui sa porti aparat dentar, da` nu cred ca se vor apropria in doar 3 luni. Deci du-te la dentist! Sper ca te-am ajutat:*
Consulta in medic stomatolog cu privire la un aparat dentar - nu te gandi la genul classic, pot si fi de plastic transparent sau alte chestii. cel mai bine poti clarifica problema la un medic stomatolog.
bafta
Si eu am, dar nu e asa de mare si eu nu dau la modelling insa cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la stomatolog sa-i explici problema si te va ajuta cu siguranta, el stie mai bine decat noi ce trebuie mult succes, sper sa reusesti
Cred ca trebuie sa consulti un stomatolog, ar fi de ajutor un aparat dentar, tehnologia a avansat se pot indrepta dinti si la 40 de ani cu ajutorul aparatului dentar. Cu un aparat dentar se poat trage dintii si se elimina strungareata. Cel putin asa cred! Sfatul meu este sa ceri parerea unui medic stomatolog.