| butterfly:X a întrebat:

Pt fashoniste:X
Am si eu o intrebarebig grin zilele astea o sa merg la bucuresti sa mi i au de scoala:X
ce mall uri imi recomandati? vreau sa mi creez o tinuta trendy si vreau ceva superbb:X
stiti ceva mall uri cu reuceri?
ce mall uri din bucuresti sunt mai kutate de tineret?big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Afi Palace.clar.reduceri nu prea gasesti dar este cel mai actualizat si in pas cu moda din alte tari mall.magazine recoamndate: C&A, Stradivarius, Peacocks, New Yorker, Reserved
Accesorize, Meli Melo. din astea ma imbrac eu de obicei. spor la cumparaturi!

11 răspunsuri:
| TwixulDrept a răspuns:

Poi in bucuresti, In Europa, la Dragonul Rosu sunt o muultime de haine si nu f scumpe. Acolo ar fi bine sa mergi deoare ce ai de unde alege
Daca vrei lucruri mai de firma, ele sunt mai scumpe si sunt in: Mall Vitan, Unirea, Obor dar nu cred ca ai vrea sa dai 2-3 mil pe o pereche de blugi si 1 mil pe un tricou big grin

| Smile_5509 a răspuns:

Afi palace cotroceni.este immeeenss are o groaza de magazine si da, sunt pentru tineri.Iti recomand new yorker, promod, kenvelo, zara, koton, peacocks, stradivarius, bershka, pull and bear...astea sunt cateva. Iar pentru pantofi:Office shoes, Gazith, leonardo, deichmann. Sper sa gasesti ce ai nevoie
P.S.Majoritatea au reduceri si sunt lucruri foarte frumoase.winking

| aиdяaaa●• a răspuns:

Eu iti recomand Baneasa, Afi Palace Cotroceni si Plaza
Prin Baneasa am vauzt ca sunt reduceri la hainele de varathinking In Afi si in Plaza n-am mai fost, dar banuiesc ca si acolo sunt din moment ce au aceleasi magazinethinking
Cumparaturi placute:*

| Dianaღ a răspuns:

Pai poti sa te duci la Baneasa.acolo sunt multe, si au lucruri foarte dragutze...ai de unde alegewinking. Poti sa te duci si in Afi...si acolo sunt. Mie cel putin imi plac cel mai mult astea 2happy.

| lavynika a răspuns:

Incerca in Sun Plata sau in Afi Cotroceni. Exista acolo cateva firme pentru adolescenti(Berska, Koton, etc...) care au reduceri.

| andreeasim1 a răspuns:

Incearca Sun Plaza. La New Yorker sunt haine super

| Cherisheverything a răspuns:

Buna! Afi palace in cotroceni. Bucuresti mall vitan. Baneasa shopping city. Sun plaza.

happy shoppin. pupici :*

| BOGDAN a răspuns:

Vitan si baneasa

| α¢α∂єℓℓα a răspuns:

Baneasa shopping city. sau Plaza.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plaza Romania

| butterfly:X explică:

Nu mi apar raspunsurilesad