Poi in bucuresti, In Europa, la Dragonul Rosu sunt o muultime de haine si nu f scumpe. Acolo ar fi bine sa mergi deoare ce ai de unde alege
Daca vrei lucruri mai de firma, ele sunt mai scumpe si sunt in: Mall Vitan, Unirea, Obor dar nu cred ca ai vrea sa dai 2-3 mil pe o pereche de blugi si 1 mil pe un tricou
Afi palace cotroceni.este immeeenss are o groaza de magazine si da, sunt pentru tineri.Iti recomand new yorker, promod, kenvelo, zara, koton, peacocks, stradivarius, bershka, pull and bear...astea sunt cateva. Iar pentru pantofi:Office shoes, Gazith, leonardo, deichmann. Sper sa gasesti ce ai nevoie
P.S.Majoritatea au reduceri si sunt lucruri foarte frumoase.
Eu iti recomand Baneasa, Afi Palace Cotroceni si Plaza
Prin Baneasa am vauzt ca sunt reduceri la hainele de vara In Afi si in Plaza n-am mai fost, dar banuiesc ca si acolo sunt din moment ce au aceleasi magazine
Cumparaturi placute:*
Pai poti sa te duci la Baneasa.acolo sunt multe, si au lucruri foarte dragutze...ai de unde alege. Poti sa te duci si in Afi...si acolo sunt. Mie cel putin imi plac cel mai mult astea 2.
Incerca in Sun Plata sau in Afi Cotroceni. Exista acolo cateva firme pentru adolescenti(Berska, Koton, etc...) care au reduceri.
Buna! Afi palace in cotroceni. Bucuresti mall vitan. Baneasa shopping city. Sun plaza.
happy shoppin. pupici :*
kalakkas întreabă: