Mare unde? Glumesc
Nu am nimic cu ei, numai ca mie nu-mi place ca un baiat sa aiba parul lung. Mi se pare mai "feminin" asa. E doar o parere.
Nu, ar fi ca si cum mi-ar face concurenta iar pe langa asta, nu mi se pare masculin.
Imi plac baietii care au un par mare, ingrijit si le sta bine .Si imi mai plac si baietii cu coditza :X.
Si sa ne sfatuim ce produse de hairstyling sa folosim clar: NU! Eu sunt fata, deci eu sunt aia cu plete in relatie :-pe
Si da si nu.Depinde cum ii sta cu parul lung. Daca ii sta bine dc nu.pana acum baieti cu parul scurt si tepi m-au dat mereu pe spate, am o slabicine pentru ei, dar orice e bine venit
Uuuh :x Da =p~. J`adore :X:X Par lunga pana in umeri:)). Gen http://www.google.ro/......tp?/imgres 600&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=355&oei=Tt5vTI7SD4XLswa-j-25Bg&esq=2&page=2&ndsp=25&ved=1t:429, r:18, s:25&tx=33&ty=79&biw=1012&bih=712 Depinde si cum ii sta intr`adevar :D.
Depinde de stil. Dar tie ti-ar sta bine cu parul nu foarte lung, drept si breton pe o parte . Sper ca te-am ajutat.
Buna
Da normal ca da. Desi... ce mai conteaza parul, atunci cand te simi atrasa de persoana respectiva, me personal, imi plac baietii cu parul putin mai lung, asta da spre ceva mai extravagant, ceea ce mie mi place mult, dar acum neah... toate fetele au gustur diferte, nu poti sa le ceri tuturor sa le placa. Asa cum vezi deja parerile sunt impartite. Nu trebuie sa iti schimbi aspectul, doar pentru ca unor tipe nu le place.
Da... stiu ca m-am abatut de la subject, asa ca dau raspuns concret : "Da"
Mult succes.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: