Cei cu initiativa, inalti siresponsabili de ceea ce fac nu culoarea pielii defineste caracterul unui om
Cei bruneti, sigur! Iti dau o alta idee asupra protectiei, a baiatului...macho, sa zic Daca vrei unul mai bland colectioneaza un blond.
Brunetii. nu neaparat cu tenul mai inchis.
blonzii - asa si asa. dar aia cu ochii de un albastru spalacit, pielea rozalie si multi pistrui sunt cam uratei.
[pentru cei care spun ca nu conteaza aspectul ci caracterul: sa fim seriosi, fiecare din noi are micile lui standarde, ma indoiesc ca sunt asa multi oameni care nu se uita la aspectul fizic. si ala conteaza intr-o oarecare masura, modul cum arata un om (nu neaparat cum e el de la natura, ci si modul cum se imbraca, daca pare sa aiba grija de el sau nu etc.) spune multe despre el. si, sa recunoastem, toate vrem un iubit cat de cat frumos.]
Mie imi plac baietii blonzi, cu ochii albastri! am o slabiciune pentru ei! poate ca pentru unele fete conteaza sa arate bine, musculos, bruneti, chestii, dar nu asta conteaza pana la urma, nu? nici noi nu suntem cu muschi sau perfecte, departe de noi gandul asta...
Blonzii au fost mereu mai pe gustul meu, dar recunosc ca brunetii inspira mai multa masculinitate si emana mai mult testosteron.
Barbatii bruneti sunt cei mai frumosi, se evidentiaza anume prin culoarea tenului.
In genere barbatii bruneti sunt cei mai adorati preucm si fetele brunete. Dupa parerea mea blonzii sunt mai fara culoare (spalacitzi ).
Intotdeauna mi-au placut brunetii, desigur si unii blonzi sunt frumosi, dar anume cei care au ochii si sprincenele de o culoare mai inchisa.
anonim_4396 întreabă:
ellaells întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MaryMaria333 întreabă: