| emma_7432 a întrebat:

Pudra sau fond de ten? fundoilove struck.

17 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună, @mitchie! Să știi că fondul de ten, aplicat corect, pe o piele curată și hidratată corespunzător are atât rolul de a-ți proteja tenul de impurități cât și rolul de a acoperi imperfecțiunile feței. Dacă aplici sau nu pudră peste fondul de ten, asta depinde de vârsta pe care o ai, de evenimentul la care participi etc. E bine să aplici un fond de ten bun, dar pudra încearc-o mai încolo, după 40 de ani.
Mari succese și o zi cu zâmbet!

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

Eu prefer findu' de ten.ca poti sa il intinzi sa iti acopere toata faza, ne'lasand sa se vada punctele negre, petele, cosurile sa alte impuritati ale fetzei big grin.si, pudra lasa niste pete mari si galbui, cel putin mie imi arata ridicol pe fatasad
de cand folosesc fond de ten nu mai am acele pete imense de pudra...toata loomea imi zicea,, moaama cate pudra ti'ai putut pune pe fata?"
nimeni nu intelegea ca poate nu era buna pudra, sau nu stiu' poate nu e asa de buna pudra in general.nu stiu'
acum depinde de ten, si pretentiile care le astepti de la produsbig grin

| Deea a răspuns:

Eu ma dau cu amandoua. Daca te dai doar cu fond de ten fara sa folosesti pudra dupa aceea o sa iti luceasca fata, iar daca te dai doar cu pudra nu e foarte bine pentru pielea ta. Foloseste o crema hidratanta inainte, iar apoi da-te cu fond de ten si cu pudra peste. Asta daca ai nevoie. Daca nu eu cred ca nu iti trebuie nici font de ten daca ai un ten frumos si curat.

| Aisha a răspuns:

Fond de ten acopera mai bine dar daca preferi pudra foloseste una mineralahappy:*

| elleme a răspuns:

Fond de ten. big grin

| Zoet a răspuns:

Buna.
Eu zic ca pudra, deoarece fondul de ten mai lasa urme si sunt neplacute. Iar pudra e mai buna pentru fata. Fondul de ten trebuie sa-l intinzi bine etc...

| MeGustaaa a răspuns:

Pai am ambele dar fondul de ten totusi

| CristinaCriss001 a răspuns:

Fondul de ten este mai eficient si iti protejeaza mai bine fata, daca doresti sa iti dai pe deasupra cu ptn pudra atunci e alegerea ta, dar te sfatuiesc sa aplici mai bine fondul de ten happy

| vεηiη a răspuns:

Eu prefer fondul de ten, parerea mea e ca se intinde mai bine. Desi nu e bine folosirea niciunuia, fondul de ten aduce la aparitia cosurilor, chiar a petelor daca tenul e mai sensibil, iar pudra astupa porii. Oricum nu pot renunta nici la una nici la alta laughing

| coSSmiN97 a răspuns:

Nu folosesc :))=)). Uite un subiect
http://www.verze.ro/......age-3.html

| Selenne a răspuns:

Fondul de ten nu acopera cosurile ci le face mai vizibile,insa acopera urmele lasa'te de ele.
Eu ti'as recomanda pudra dintre cele doua,dar ti'as spune sa folosesti CONCEALER(corector),mi se pare cel mai bun,si poti gasi corectorul exact pentru ce vrei tu sa acoperi(cearcane,cosuri,urme, etc) iar dupa aplicarea lui poti aduaga si un strat de fond de ten, daca nu vrei sa renunti la el.Incerca'l,sper sa-ti prinda si tie.

| alexbulinuta a răspuns:

Pudra depoarece e mai sigura decat fondul de ten.De la fondul de ten poti sa faci si alergi + ca iti strica fata

| alexutza95_2867 a răspuns:

Eu zic sa alegi fondul de ten, pentru ca din cauza pudrei o sa-ti apara niste pete pe fata si nu cred ca vreibig grin:*

| deeup a răspuns:

Sincer nici nici ambele dauneaza grav fetei si nu sunt experta dar la maturitate pielea o sa ti se increteasca urat

| LorenaRatio a răspuns:

Fondul de ten e mai fain

| IhaveYouhave a răspuns:

Eu ma dau cu fond de ten un strat subtire apoi cu o pensula speciala aplic usor putina pudra :XX si iese perfect ca cele de la TV nici incarcat, nici ridicol. Bafta:*

Întrebări similare